Legendárna kapela RUSH ponúkne koncertný zážitok. Novinky hlásia aj české kapely DEBUSTROL a POWER 5

RUSH budú streamovať koncertný film. DEBUSTROL vydajú remastrovanú verziu debutového albumu, POWER 5 nový album. ALL THAT REMAINS bez basgitaristu.

RUSH

Legendárna kapela RUSH chystá koncertný online zážitok. Po tom ako bol 9. septembra v kinách úspešne uvedený koncertný film „Rush: Cinema Strangiato – Director’s Cut“, ho bude možné sledovať aj z pohodlia domova (od 1. do 10. októbra). Film ponúkne rozšírenú verziu živáku „R40 Live“ doplnenú o bonusové skladby, zábery zo zákulisia a rozhovory s Tomom Morellom (RAGE AGAINST THE MACHINE), Billym Corganom (SMASHING PUMPKINS), Taylorom Hawkinsom (FOO FIGHTERS), producentom Nickom Raskulineczom alebo huslistom Jonathanom Dinklageom. „Sme radi, že môžeme Rush: Cinema Strangiato – Director’s Cut priniesť do domovov fanúšikov RUSH po celom svete po jeho nedávnom úspechu v kinosálach. Je to prvýkrát, čo bude film k dispozícii v mnohých krajinách, kde uvedenie v kinách nebolo možné,“ uvádza spoločnosť Trafalgar Releasing v tlačovej správe. Nižšie si môžete pozrieť aj pôvodný trailer pre kiná. Viac informácii nájdete na cinemastrangiato.com.

Česká thrash metalová úderka DEBUSTROL vydá 5. novembra remastrovanú verziu debutového albumu „Neuropatolog“, ktorý oslavuje 30. výročie od pôvodného vydania. Album bude dostupný na CD aj LP.

Z kapely ALL THAT REMAINS odišiel basgitarista Aaron Patrick. „Po ôsmich rokoch spoločného cestovania po svete sme sa rozhodli rozísť v priateľskom duchu. Neželám si nič, len pokračujúci úspech pre nich všetkých. Choďte podporiť kapelu na výročné turné „The Fall of Ideals v roku 2022,“ napísal Patrick na svojom facebookovom profile.

Česká heavy metalová skupina POWER 5 vydá 23.9.2021 nové CD „Adrenalin“. V tom samém týdnu proběhne koncertní křest alba a oslava 25.narozenin skupiny. Původní datum vydání bylo naplánováno na poslední týden v únor 2021. Bohužel i do nahrávání a příprav alba „Adrenalin“ zasáhl Covid-19 a celý proces se posunul o půl roku. Novinka bude obsahovat celkem 9 skladeb. „Fanoušci se můžou těšit na klasické Power 5, ale v novém podání. Žádné naše album nebylo nikdy stejné jako to předchozí a tak to bude i nyní. I my jsme se nechali zlákat „osmdesátkovým“ trendem, který udávají kapely jako Beast in Black či Dynazty . Uslyšíte hodně melodií a hodně netradičně použitých kláves. Libor Kukula odvedl ve studiu skvělou práci a to jak při nahrávání, tak při produkci. Připravil nám několik variant mixů alba, z kterých jsme si jeden vybrali a musím říct, že s výsledkem jsme hodně spokojení,“ řekl zpěvák Olin Škrabal. – Tlačová správa