NOVINKY Z TÁBOROV ARCH ENEMY, OPETH, SLASH ALEBO HAMMERFALL

ARCH ENEMY nahrali ďalší nový videoklip na podporu čerstvej novinky. OPETH zverejnili artwork nového materiálu. SLASH a HAMMERFALL vydajú nové albumy. George „Corpsegrinder“ Fisher (CANNIBAL CORPSE) v projekte VOODOO GODS.
Včera sa ARCH ENEMY predstavili v Bratislave. Okrem toho kapela stihla ešte zverejniť nový videoklip ku skladbe „You Will Know My Name“ z ich nového albumu „War Eternal“, ktorý vyjde 10. júna prostredníctvom label Century Media Records. Klip režíroval Patric Ullaeus, ktorý predtým pracoval napríklad so skupinami DIMMU BORGIR alebo IN FLAMES. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

OPETH zverejnili artwork nového albumu „Pale Communion“, o ktorý sa postaral Travis Smith v spolupráci s Mikaelom Akerfeldtom. Nový album bude obsahovať 8 skladieb a vyjde 26. augusta prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Artwork nájdete nižšie.

Legendárny gitarista SLASH vydá 15. septembra nový štúdiový album, ktorý nazval „World on Fire“. Novinka, na ktorej sa bude nachádzať až 17 skladieb, vyjde prostredníctvom jeho vlastného vydavateľstva Dik Hayd International a bude distribuovaná prostredníctvom labelu Roadrunner Records.

Po tom, ako si HAMMERFALL minulý rok dali kreatívnu pauzu, prídu 29. augusta s novým štúdiovým albumom „(r)Evolution“. Ten sa na pulty predajní dostane prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Pod novinkami nájdete aj artwork nového albumu.

Spevák kapely CANNIBAL CORPSE George „Corpsegrinder"“Fisher sa stal členom death metalového projektu VOODOO GODS, ktorý má pod palcom africký bubeník Alex Voodoo. Tento projekt vydá 28. júla štúdiový debut „Anticipation for Blood Leveled in Darkness“. Zostavu VOODOO GODS tvoria okrem spomínaného Corpsegrindera ešte basák Jean Baudin, gitarista Jacek Hiro (ex-DECAPITATED), bubeník Alex Voodoo a okrem Fishera je druhým vokalistom tohto zoskupenia Seth Van De Loo (SEVERE TORTURE). V minulosti tu pôsobil aj Nergal (BEHEMOTH), ktorý prispel svojím vokálom na ich EP „Shrunken Head“ z roku 2008.