KREATOR a DECAPITATED vydajú v roku 2022 nové albumy, Teloch z MAYHEM zmapoval turné po Nórsku

KREATOR a DECAPITATED dokončili nové albumy. Teloch (MAYHEM) ponúka náhľad na domáce turné kapely.

KREATOR

Thrash metalisti KREATOR dokončili nástupcu zatiaľ poslednej dosky „Gods of Violence“ z roku 2017. Zatiaľ nepomenovaná novinka sa nahrávala v Hansa Studios s producentom Arthurom Rizkom. Vydanie je naplánované na leto. Prvý singel očakávajte už čoskoro.

Poľská formácia DECAPITATED dokončila nový a zatiaľ nepomenovaný album. „Nový album je hotový! Máme 10 nových piesní a už sa chystáme dokončiť videoklip ku prvému singlu. Album je dokonalý príklad DECAPITATED, no zároveň cítim, že sme vytvorili niečo silné, zdrvujúce, jedinečné a tentokrát aj nečakané! Verím, že po veľmi dlhom čakaní nebude nikto z vás sklamaní. Premiéra albumu bude na jar 2022,“ napísal líder kapely Waclaw „Vogg“ Kieltyka na svojom Instagrame.

Gitarista Teloch z kapely MAYHEM je už nejaký čas aj YouTuberom a tentokrát na svojom kanáli ponúka náhľad na nedávne turné po Nórsku. „Konečne sme dostali šancu ísť na turné. Celkovo skvelý zážitok a ako vždy, veľké potešenie z turné po domovskej krajine. Náš autobus sa samozrejme pokazil tesne pred jedným z horských prechodov a s dronom som sa zrútil na strechu olympijskej budovy. Proste zábava,“ napísal Teloch pod videom.