SATYRICON dokončujú novú hudbu, ktorá podporí umeleckú výstavu. Novinky majú aj SUICIDE SILENCE a VENOM INC.

SATYRICON dokončujú novú hudbu, ktorá podporí umeleckú výstavu. SUICIDE SILENCE u staronového vydavateľstva. VENOM INC. predznamenávajú príchod novej štúdiovky. Švédi PALANTÍR vydajú nový album.

Satyr

Kapela SATYRICON dokončuje hudbu, ktorá bude 30. apríla sprevádzať umeleckú výstavu Edvarda Muncha v jeho novom múzeu Munchmuseet v meste Oslo. Nový materiál potom o pár dní vyjde na albume s názvom „Satyricon & Munch“. Približne v rovnakom čase sa k fanúšikom dostane aj kniha fotografii mapujúca proces tvorby. Pred pár dňami sa nahrávalo violončelo a viola, včera boli na rade drevené dychové nástroje.

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Wongraven (@wongravenwines)

Deathcoristi SUICIDE SILENCE podpísali zmluvu s ich pôvodným vydavateľstvom Century Media Records. „Nemôžem uveriť, ako ďaleko sme sa všetci dostali od začiatku kapely pred 20. rokmi. Dnes sme späť tam, kde to všetko začalo – spoločné písanie hudby v tej istej miestnosti, kde vznikli prvé tri albumy. Sme nadšení, že môžeme opäť spolupracovať so spoločnosťou Century Media Records, keď vstupujeme do ďalšej kapitoly našej kariéry,“ uvádza v tlačovej správe gitarista Chris Garza. „Je skvelý pocit privítať SUICIDE SILENCE späť v Century Media Records, nepopierateľne najvplyvnejšiu deathcoreovú kapelu všetkých čias. Pracovať s nimi, je ako znovuzjednotenie toho, čo nikdy nemalo byť rozdelené,“ dodal šéf Century Media Philipp Schulte.

Skupina VENOM INC. predznamenáva príchod nového albumu. „Táto monštruózna čierna diera, známa ako Cygnus X-1, je najsilnejšou vo vesmíre. Najťažšia hviezdna čierna diera, aká bola kedy pozorovaná. Má asi 21-násobnú hmotnosť Slnka. Produkuje najsilnejšie energetické vlny, aké boli objavené. Má asi 5 miliónov rokov a je 6000 svetelných rokov ďaleko, no v roku 2022 je na ceste k Zemi. Pocítite, že je to obrovská energia,“ píše sa na ich facebookovom profile a nechýbajú ani hashtagy #newalbum #2022 #nuclearblast.

Švédska melodic/symphonická formácia PALANTÍR vydá 1. marca prostredníctvom vydavateľstva Stormspell Records nový album s názvom „Chasing a Dream“. Novinka ponúkne celkovo 8 skladieb. Prvý singel „Queen of the Moon“, podporený aj lyric videom, vyjde 14. februára.