SLIPKNOT dokončujú ďalší album, KREATOR zverejnili artwork chystanej nahrávky, ABBATH má nový singel

SLIPKNOT mixujú nový album. KREATOR ohlásili novú štúdiovku. SAXON s novým videoklipom. ABBATH zverejnili novú skladbu. King Diamond pracuje na textoch pre nový album. Novinky aj od BILLYBIO a CONSTIPATION.

SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT v týchto dňoch dokončuje nový štúdiový album. „Všetko je dokončené a nahrávka sa práve mixuje, čo zaberie nejaký čas. Artwork je hotový a máme aj názov. Teraz vám ho neprezradím, ale sme nadšení. Dúfam, že o menej ako tri mesiace zverejníme singel a potom o tri mesiace od tejto chvíle album vydáme,“ prezradil Corey Taylor v rozhovore pre rozhlasovú reláciu Trunk Nation With Eddie Trunk.

Nemeckí thrash metalisti KREATOR prezradili, že ich nový album dostal názov „Hate Über Alles“, jeho vydanie zastreší gigant Nuclear Blast. Artwork k novému albumu nájdete pod správou.

KREATOR – Hate Über Alles

Kapela ABBATH vypustila do sveta titulnú skladbu z chystaného albumu „Dread Reaver“. Novinka má dátum vydania stanovený na 25. marca prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Spevák King Diamond pracuje na textoch pre nový album jeho kapely s rovnakým názvom. Už dlhšiu dobu avizovaná štúdiovka „The Institute“ by mala vyjsť koncom roka prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records. „V mojom brlohu pracujem na textoch pre nový album. Slová môžu byť zatiaľ rozmazané, ale v pravý čas sa rozvinie šialenstvo, boli ste varovaní,“ napísal na svojom Instagrame.

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa King Diamond (@kingdiamond)

Veteráni SAXON natočili nový videoklip ku piesni „The Pilgrimage“ z práve dnes (4.2.) vydaného albumu „Carpe Diem“.

Billy Graziadei (BIOHAZARD) sa v rámci svojho projektu BILLYBIO pripomína videoklipom k novému songu „Turn the Wounds“. Ten nájdete na doske „Leaders and Liars“, ktorá uzrie svetlo sveta 25. marca prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Death/grindový projekt CONSTIPATION z Prešova sa hlási o slovo s novými skladbami „Necrogolo“ a „TV Shit“. Pre ich vypočutie kliknite SEM. „Len pred pár dňami sme s projektom – vlastne už kapelou CONSTIPATION, vypustili do sveta dve nové skladby, ktoré by mali charakterizovať pripravovaný nový album. Momentálne by sme tieto piesne radi spromovali a nechali takto o sebe počuť a taktiež hľadáme vydavateľstvo,“ uvádza líder projektu Dodi Košč (PERVERSITY) v tlačovej správe.