NOVINKY OD DRAGONFORCE, TRIVIUM, KING OF ASGARD A MORGOTH

Ultra melodici DRAGONFORCE zverejnili novú skladbu. Nové videoklipy nahrali TRIVIUM a KING OF ASGARD. Nemecké legendy MORGOTH vydajú nové EP.
Power metaloví DRAGONFORCE zverejnili novú skladbu „Defenders“, ktorú si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE. Spomínaná pieseň je z ich nového štúdiového albumu „Maximum Overload“, ktorý vyjde 18.augusta prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Kapela TRIVIUM vypustila do sveta nový videoklip ku piesni „Through Blood and Dirt and Bone“, ktorá je z ich aktuálneho albumu „Vengeance Falls“.

Aj Švédi KING OF ASGARD majú nový klip a to ku skladbe „The Runes of Hel“ z ich chystanej novinky „Karg“, ktorá sa na pulty predajní dostane 22.júla prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Znovu aktívna nemecká death metalová kapela MORGOTH vydá 11.augusta prostredníctvom labelu Century Media Records nové EP s názvom „God is Evil“. MORGOTH tak po 18. rokoch prichádzajú s novým materiálom! Toto 2-skladbové EP, ktorého artwork nájdete pod novinkami, bude dostupné na sedempalcovom vinyle.