Easter Mini Tour WAYD, FISHARTCOLLECTION a HOLOTROPIC. Tri slovenské kapely v 3 českých mestách

Easter Mini Tour 2022 zaváta do Prahy, Liberca a Brna.

Veľkonočná nádielka je pripravená, može to začať. Áno, aj v tejto neľahkej dobe je potreba uchovávať dobré zvyky, čistú mysel, tvrdú hudbu a podporu domácej scény.

Vskutku zaujímavá česko-slovenská zostava z oblasti prog, tech, death metalu, hardcoru sa vypravila na výlet po Českom rajóne. Účastníci zájazdu sú nasledovní.

WAYD (Sk) – Prešovská legenda, ktorá je stále živá, neustále produktívna a zraje ako víno. K videniu vo výnimočných prípadoch. Každý koncert je nefalšovaná hudobná radosť. Povinnosť vidieť!

FISHARTCOLLECTION (Sk) – Zvláštny úkaz z Trnavy, kde si zrejme každý nájde to svoje. Cesta k tomu nie je ale jednoduchá. O to hodnotnejší a intenzívny zážitok dostanete a nezabudnete naň.

HOLOTROPIC (Sk) – Inovátori a popularizátory techniky z Bratislavy. Ak máte radi matematiku, presnosť, hudobnú modernu a zároveň vám imponuje závan histórie a radi sa zasníte, je to vaše.

MORTHYMER (Cz) – Nové inštrumentálne trio z Litoměric, ktoré ale v sebe ukrýva skúsených muzikantov. Ide o značne technickú záležitosť plnú experimentov, ale aj melódií. Bude to skvostné.

Termíny:

14.4.2022 – Praha – Modrá vopice
15.4.2022 – Liberec – Azyl
16.4.2022 – Brno – Kabinet múz

Plagát ku Easter Mini Tour 2022

Tlačová správa