NOVÉ KLIPY NAHRALI SLIPKNOT, ENTOMBED A.D. ALEBO PRIMAL FEAR

SLIPKNOT, ENTOMBED A.D., PRIMAL FEAR a DARKEST HOUR majú nové klipy. OBITUARY zverejnili artwork a dátum vydania nového albumu. Slováci GOD DEFAMER vydajú čoskoro nový album.
Včera sme vás informovali o novej skladbe „The Negative One“, ktorú vypustili do sveta SLIPKNOT. Kapela k nej nahrala videoklip, ktorý vám ponúkame dnes a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Nový videoklip majú aj ENTOMBED A.D., ktorý je ku skladbe „Pandemic Rage“. Tá pochádza z ich čerstvo vydaného  albumu „Back to the Front“. Klip nájdete nižšie.

Nový obrazový materiál ponúkajú takisto aj power metaloví PRIMAL FEAR, konkrétne ku piesni „Alive and on Fire“ z ich aktuálneho albumu „Delivering the Black“. Videoklip je nižšie.

Dnešnú bohatú dávku videoklipov ukončíme kapelou DARKEST HOUR a ich klipom ku skladbe „The Misery We Make“ z ich len pred dvoma dňami vydanej štúdiovej novinky „Darkest Hour“. Klip nájdete pod novinkami.

Death metaloví veteráni z Floridy OBITUARY oznámili, že ich nový, v poradí deviaty štúdiový album s názvom „Inked in Blood“ vyjde 28. októbra a to, ako už viete aj z našej stránky, prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records. Okrem toho zverejnili aj artwork novinky, na ktorej bude 12 nových zásekov. Artwork nájdete nižšie.

Progressive deathmetaloví Slováci GOD DEFAMER sa čoskoro prihlásia o slovo s novým albumom „Relics“. Album sa nahrával na viacerých miestach v priebehu minulého roka a o mix a mastering sa postaral Ivan Babilonský (člen OBLITERATE, producent Gothoom Studios). Album obsahuje viac ako trištvrte hodiny variabilného extrémneho metalu podporeného aj hosťujúcimi hudobníkmi, Stefanom Aronssonom z TERMINAL FUNCTION, Petrom Fedorčákom z RAVENARIUM, Majom Petraninom z CASTAWAY, Petrom Šinkovicom z DIVERGENCE a [SIC] a Markom Petrušom z DISCONSOLATE. Album vyjde v u Gothoom Productions a bude k dispozícii práve v čase aktuálneho Gothoom Festivalu od 13.8. pri Novej Bani. Teaser na nový materiál nájdete pod novinkami. – Tlačová správa.