NOVINKY OD KORN, CAVALERA CONSPIRACY, HATE, RAMCHAT A [SIC]

KORN s novým klipom. CAVALERA CONSPIRACY zverejnili novú skladbu. Poliaci HATE mixujú nový album. RAMCHAT nahrali nový videoklip. Ďalší Slováci [sic] zverejnili teaser na druhý štúdiový album.
Američania KORN majú nové video k ich novej skladbe „Hater“, ktorá sa nachádza na rozšírenej verzii albumu „The Paradigm Shift: World Tour Edition“. Táto verzia obsahuje navyše 3 úplne nové skladby a aj piesne zo živých vystúpení. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY zverejnila novú skladbu „Bonzai Kamakazi“ z ich chystanej štúdiovej novinky „Pandemonium“, ktorá vyjde v októbri prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Spomínanú pieseň si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Poľská kapela HATE má kompletne nahratý nový materiál na svoj nový album „Crusade:Zero“. V týchto dňoch začala v štúdiu Hertz proces mixovania. Basgitarové party nahral v ôsmich skladbách hosťujúci člen na tomto albume Filip Halucha (VESANIA, ex-DECAPITATED), keďže minulý rok basák HATE Mortifer nečakane zomrel. Na novinke bude 9 skladieb a vyjsť by mala koncom tohto roka prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Slovenská pagan black/death metalová skupina RAMCHAT, v ktorej čele stojí Pavel „Hirax“ Baričák, má nový videoklip ku piesni „Žalm“. Pozrieť si ho môžete pod novinkami.

Bratislavská formácia [sic] zverejnila zaujímavý teaser na ich pripravovaný druhý štúdiový album „Commotion Picture“, ktorý vyjde 29. septembra. Video upútavku nájdete nižšie.