DECAPITATED s čerstvým klipom o očakávaniach a smrti. Novinky majú aj SOILWORK a PRIMAL FEAR

DECAPITATED zverejnili novú skladbu. SOILWORK vydajú nový album. PRIMAL FEAR a JUNGLE ROT s novými klipmi.

DECAPITATED

Poliaci DECAPITATED zverejnili novú a videoklipom podporenú skladbu „Just a Cigarette“ z chystanej nahrávky „Cancer Culture“. Dátum vydania je stanovený na 27. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. „Just A Cigarette je silná, epická a melodic death metalová pieseň o životných očakávaniach a smrti. Bola to prvá skladba, ktorú som pre album „Cancer Culture“ napísal, a ktorá ho celý formovala. Aby sme skladbu predstavili ešte výraznejšie a zapôsobili na zmysly poslucháčov, chceli sme ju dodať s veľkým umeleckým dielom. Pri tejto príležitosti sme sa spojili s poľským umelcom Marcinom Białasom, ktorý nám udelil povolenie použiť jeho diela v našom videu,“ prezradil líder kapely Waclaw „Vogg“ Kieltyka.

Kapela SOILWORK oznámila, že 19. augusta jej prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album „Övergivenheten“. Podľa tlačovej správy má ísť o ich najkomplexnejší a najprepracovanejší počin, predstavujúci novú fázu a to nielen vďaka vynaloženému úsiliu, ale aj kvôli skúsenostiam skupiny. Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe titulnej skladby. „Táto skladba môže byť vrcholom našej hudobnej cesty. Pre mňa je táto pieseň veľmi blízka môjmu srdcu,“ povedal frontman Björn Strid.

Nemecká formácia PRIMAL FEAR sa prezentuje novým lyric videom ku piesni „Chainbreaker“ z rozšíreného vydania ich debutovej dosky „Primal Fear“ z roku 1998. Tá je doplnená o bohatší booklet s raritnými fotografiami, poznámkami a troma bonusovými skladbami. Dátum vydania je stanovený na 15. júla prostredníctvom vydavateľstva Atomic Fire Records.

Death metalisti JUNGLE ROT natočili nový videoklip ku skladbe „Genocidal Imperium“ z pred pár dňami vydanej dosky „A Call to Arms“.