NOVINKY OD AT THE GATES, ANAAL NATHRAKH, OBITUARY A INÝCH

Švédi AT THE GATES zverejnili artwork nového albumu. ANAAL NATHRAKH vydajú nový album. CARNIFEX majú nový videoklip. BETWEEN THE BURIED AND ME vydajú DVD. Americkí deatheri NECROPHAGIA zverejnili novú skladbu. Nóri 1349 s druhým teaserom k novému albumu. Slováci HORANA A SYN nahrali nové video.
Švédska death metalová kapela AT THE GATES vydá 27. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records comebackový album „At War with Reality“, ktorého artwork si môžete pozrieť nižšie. Autorom artworku je Costin Chioreanu, ktorý predtým pracoval s kapelami ako ARCH ENEMY, MORGOTH alebo DARKTHRONE.

Kapela ANAAL NATHRAKH oznámila, že je všetko pripravené na vydanie ich nového albumu, ktorého názov bude „Desideratum“. Novinka vyjde prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records a dátum vydania by mala kapela oznámiť už budúci týždeň.

Legendárni deatheri OBITUARY zverejnili trailer k dlho očakávanému novému albumu „Inked In Blood“, ktorý sa na pulty predajní dostane 27. októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records. Teaser nájdete nižšie.

Deathcoreová formácia CARNIFEX má nový videoklip ku skladbe s názvom „Hatred and Slaughter“, ktorá pochádza z ich aktuálnej dosky „Die Without Hope“. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Prog metalová kapela BETWEEN THE BURIED AND ME vydá 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records svoje prvé DVD „Future Sequence: Live at the Fidelitorium“. Pôjde o záznam ich koncertu z Winston Salemu, na ktorom odohrali album „The Parallax II: Future Sequence“ v celej dĺžke.

Americkí death metalisti NECROPHAGIA zverejnili novú skladbu „Fear the Priest“ z ich chystanej štúdiovej novinky „WhiteWorm Cathedral“, ktorá vyjde 28. októbra prostredníctvom labelu Season of Mist. Spomínanú pieseň si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Nórska black metalová formácia 1349 vydá 29. septembra nový štúdiový album „Massive Cauldron of Chaos“ prostredníctvom vydavateľstva Indie Recordings. Kapela v súčasnosti zverejnila už druhý teaser, ktorý vás navnadí na nový album. Nájdete ho nižšie.

Nové video nahralo slovenské duo HORANA A SYN, ktoré ste mohli vidieť napríklad v apríli ako support pred ruskou skupinou ARKONA v Banskej Bystrici. „Pesničku zložil 12 ročný oddaný metalista a jeho elektrickú gitaru poháňa solárny systém,“ povedala o klipe Horana. Video s piesňou „Rieka“ nájdete pod novinkami.