NOVINKY Z TÁBOROV SLAYER, MESHUGGAH A CAVALERA CONSPIRACY

SLAYER oznámili meno producenta nového albumu. MESHUGGAH zverejnili teaser na nové DVD. Vypočujte si novú skladbu od CAVALERA CONSPIRACY.
Ako už je známe dávnejšie, tak SLAYER sa momentálne nachádzajú v štúdiu, kde nahrávajú svoj nový, zatiaľ bezmenný štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. Po ukončení dlhoročnej spolupráce s Rickom Rubinom kapela oznámila, že novým producentom je Terry Date, ktorý pracoval napr. na nahrávkach „Vulgar Display of Power“ od PANTERY alebo „Badmotorfinger“ od SOUNDGARDEN. Výsledok tejto spolupráce bude známy o niekoľko mesiacov.

Na našich stránkach sme vás už informovali o tom, že MESHUGGAH vydajú 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records DVD s názvom „The Ophidian Trek“, z ktorého zverejnili teaser. Materiál na toto DVD sa nahrával na ich americkom a európskom „The Ophidian Trek Tour“ a aj na minuloročnom Wackene. Teaser nájdete nižšie.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY zahrala na koncerte v Brazílii novú skladbu s názvom „Babylonian Pandemonium“ z ich chystanej novinky „Pandemonium“, ktorá vyjde 3. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Spomínanú pieseň nájdete pod novinkami.