SLIPKNOT S NOVÝM KLIPOM, FEAR FACTORY U NUCLEAR BLAST

SLIPKNOT nahrali nový videoklip! FEAR FACTORY už pod krídlami vydavateľstva Nuclear Blast. SONATA ARCTICA vypustila do sveta staronový singel. SAXON pracujú na novom albume. Nová, hviezdne obsadená kapela FIREBORN oznámila meno bubeníka.
Kapela SLIPKNOT natočila nový videoklip ku skladbe „The Devil In I“, v ktorom ukázali aj svoje nové masky. Spomínaná skladba pochádza z ich očakávaného albumu „5: The Gray Chapter“, ktorý vyjde 21. októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Zaujímavosťou nového klipu je, že po prvých 24 hodinách od jeho zverejnenia na Youtube mal viac ako 1 milión pozretí. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Industrial metaloví FEAR FACTORY podpísali zmluvu s vydavateľským gigantom Nuclear Blast. Zároveň oznámili, že v októbri sa odoberú do štúdia s producetom Rhysom Fullberom, aby nahrali nový štúdiový album, ktorý následne zmixuje Andy Sneap. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť začiatkom budúceho roka.

Už dávnejšie sme vás informovali, že Fíni SONATA ARCTICA vydajú 24. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nanovo nahratý debutový album „Ecliptica“, ktorý sa bude volať „Ecliptica – Revisited; 15th Anniversary Edition“ pri príležitosti 15. výročia vydania spomínaného debutu. Pod novinkami si môžete vypočuť singel v podobe skladby „Kingdom for a Heart“.

Metaloví veteráni SAXON oznámili, že začali písať materiál pre ich nový štúdiový album, ktorý by mal pravdepodobne vyjsť budúci rok.

Hviezdne obsadená nová kapela FIREBORN, ktorej zostavu tvoria Lars Göran Petrov – vokály (ENTOMBED A.D.), Victor Brandt – gitara (ENTOMBED A.D.), Alex Friberg – basgitara (NECROPHOBIC) a Fredrik Folkare – gitara (UNLEASHED, NECROPHOBIC) oznámila meno nového bubeníka, ktorým sa stal Matte Modin (ex-DARK FUNERAL). FIREBORN pracujú na debutovom albume a vyjsť by mal v priebehu nasledujúcich mesiacov. Ak máte záujem, tak na TOMTO odkaze nájdete ukážku jednej ich demo skladby.