Novinkový blok: TESTAMENT, SOULFLY, STRATOVARIUS, POWERWOLF a IMPERIAL TRIUMPHANT

TESTAMENT vydajú videoalbum. SOULFLY, STRATOVARIUS a IMPERIAL TRIUMPHANT zverejnili nové skladby. POWERWOLF s ukážkou z nového živáku.

TESTAMENT

Thrash metalisti TESTAMENT vydajú 9. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records videoalbum „Titans of Creation“ (Blu-ray/CD). Táto limitovaná edícia (6500 ks) obsahuje videoklipy ku všetkým skladbám z aktuálneho albumu „Titans of Creation“. Nahrávanie materiálu ešte stihol bubeník Gene Hoglan (DARK ANGEL, DEATH DTA), ktorý odišiel z kapely v januári tohto roka – nahradil ho Dave Lombardo (ex-SLAYER, SUICIDAL TENDENCIES). Nižšie nájdete prvú ochutnávku v podobe skladby „Curse of Osiris“.

Kapela SOULFLY zverejnila novú skladbu „Filth Upon Filth“ z chystanej dosky „Totem“. V poradí dvanásta štúdiovka im vychádza 5. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. O animovaný videoklip sa postaral Costin Chioreanu.

Power metalisti STRATOVARIUS natočili videoklip ku novej piesni „World of Fire“ z albumu „Survive“, ktorý vyjde 23. septembra prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC. „World on Fire je silná skladba s dôležitým posolstvom. Naša planéta trpí. A je to kvôli nám. Ničíme našu vlastnú domovskú planétu. Klimatické zmeny prebiehajú a my musíme urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sme ich spomalili. Musíme myslieť na naše deti a budúce generácie,“ uvádza v tlačovej správe spevák Timo Kotipelto.

Nemci POWERWOLF zverejnili ukážku z čerstvo vydaného živáku „The Monumental Mass – A Cinematic Metal Event“ v podobe skladby „Demons Are a Girl’s Best Friend“. Spomínaná nahrávka obsahuje minuloročný koncertný stream a ako bonus vystúpenie na festivale Wacken Open Air z roku 2019.

Newyorskí avantgardisti IMPERIAL TRIUMPHANT vypustili do sveta klipom podporenú novú skladbu „Tower of Glory, City of Shame“ z albumu „Spirit of Ecstasy“. Ten uzrie svetlo sveta 22. júla prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.