Till Lindemann znova presúva turné, v Bratislave sa predstaví o rok

Líder skupiny RAMMSTEIN Till Lindemann opäť presúva svoje turné „Ich Hasse Kinder Tour“.

Till Lindemann

Charizmatický Till Lindemann vystúpi v Bratislave 24. novembra 2023 v Incheba Expo Aréne. Zakúpené vstupenky na pôvodný koncert jedného z najlepších frontmanov rocku zostávajú v platnosti. Ak vám nový termín koncertu nevyhovuje, máte možnosť vrátiť vstupenky do 21.12. 2022.

Manažment Tilla Lindemanna oznámil zmenu dátumov turné „Ich Hasse Kinder Tour“. Koncert v Prahe sa presúva na 22. novembra a v Bratislave na 24. novembra 2023.

„Z dôvodov, ktoré nemôžeme ovplyvniť a s mimoriadne ťažkým srdcom, musíme oznámiť odloženie nášho turné na jeseň 2023. Náš plán prezentovať predstavenia v čo najväčšom počte miest v tomto krátkom časovom období sa bohužiaľ ukázal ako nemožný. A to z dôvodu všetkých preložených turné počas epidémie covidu, ktoré teraz musíme nahrádzať. Preto sme sa rozhodli preložiť naše turné na jeseň 2023, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie vystúpenia Tilla Lindemanna všetkých čias. Tešíme sa na vás v roku 2023,“ konštatuje vyhlásenie manažmentu.

V hlavnom meste Slovenska predvedie neprehliadnuteľný Till Lindemann svoje vlastné Ich Hasse Kinder Tour 2023. Rocker, hudobník a básnik si so sebou neberie svojho kolegu z projektu Lindemann, predstaví však skladby z oboch albumov „Skills In Pills“ aj „F & M“.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty. Nenechajte si ujsť najväčšiu hudobnú udalosť roka. Stretneme sa v nových termínoch 24. novembra 2023 v Incheba Expo Aréne v Bratislave a 22. novembra 2023 v Tipsport Aréne, po novom v Športovej hale v Holešovicích v Prahe.

Organizátor podujatia spoločnosť Ticketmedia s.r.o. upozorňuje, že koncert je určený osobám 18+. Zakúpené vstupenky na pôvodný termín zostávajú v platnosti. Fanúšikom, ktorým nevyhovuje zmena nového termínu, majú možnosť ich do 21.12. 2022 vrátiť.

Plagát ku presunutému turné Tilla Lindemanna

Tlačová správa