MANOWAR zverejnili pieseň o hrdinstve nás všetkých. Novinky hlásia aj TYPE O NEGATIVE a MEMORIAM

MANOWAR sa prezentujú novým lyric videom. TYPE O NEGATIVE so staronovým videom. MEMORIAM vydajú nový album. HOST zverejnili novú skladbu.

MANOWAR

Kapela MANOWAR zverejnila nové lyric video ku piesni „Immortal“ z aktuálneho EP „Highlights from the Revenge of Odysseus“. „Immortal je silná hymna v strednom tempe inšpirovaná Odyseovým útekom z ostrova Ogygia. Je to však aj hymna reflektujúca hrdinstvo v nás všetkých. Pripomenutie, aby ste zostali silní tvárou v tvár nepriazni osudu. Výzva na pokračovanie. Svedectvo, že tí, ktorí vytrvajú, budú odmenení,“ znie v tlačovej správe.

Pri príležitosti opätovného vydania albumu „Dead Again“ od TYPE O NEGATIVE, v piatok, 25. novembra zverejnilo vydavateľstvo Nuclear Blast Records videoklip ku piesni „The Profit of Doom“ vo vylepšenej kvalite. Spomínaná nahrávka oslavuje tento rok 15. výročie od pôvodného vydania.

Death metalisti MEMORIAM vydajú 3. februára prostredníctvom vydavateľstva Reaper Entertainment nový album „Rise to Power“. „Textový obsah nového albumu nadväzuje na tie, ktoré mu predchádzali, pričom zachováva tému smútku, straty a zúfalstva spolu so spoločenským komentárom k nedávnym udalostiam, ako je vojna na Ukrajine či minulé udalosti, ako je holokaust. Vždy prítomná téma vojny prevláda na celom albume, rovnako ako na všetkých ostatných. Rise To Power považujeme za náš doteraz najsilnejší album, pretože obsahuje pestrú škálu skladieb, ktoré stavajú na tom, čo sme s MEMORIAM dosiahli za posledných 7 rokov. Rise To Power je skutočnou oslavou života prostredníctvom death metalu,“ uvádza kapela v tlačovej správe. Novinka ponúkne 8 skladieb.

Projekt HOST, v ktorom pôsobia Nick Holmes a Greg Mackintosh (obaja PARADISE LOST), sa prezentuje novou, klipom podporenou skladbou „Hiding from Tomorrow“ z chystaného debutu „IX“. Dátum vydania je stanovený na 24. februára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.