NOVÉ KLIPY MAJÚ EPICA A LORDI, ZOMREL FRONTMAN STATIC X

Holanďania EPICA a Fíni LORDI majú nové klipy. NAPALM DEATH vydajú nový album. STONE SOUR prezradili názov chystaného cover albumu. BLOODBATH zverejnili ďalšiu novú skladbu. Zomrel spevák kapely STATIC X.
Holandská symphonic metalová kapela EPICA natočila nový klip ku skladbe „Victims of Contingency“, ktorá pochádza z ich aktuálnej dosky „The Quantum Enigma“. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Fínské monštrá LORDI majú nový videoklip a to ku piesni s názvom „Scare Force One“ z ich rovnomennej novej štúdiovky, ktorá vychádza dnes (3.11.) prostredníctvom vydavateľstva AFM Records. Klip nájdete nižšie.

Grindcoreová legenda NAPALM DEATH vydá svoj pätnásty štúdiový album „Apex Predator – Easy Meat“ 26. januára 2015 prostredníctvom labelu Century Media Records.

Kapela STONE SOUR prezradila, že chystaný album, ktorý bude obsahovať rôzne cover skladby sa bude volať „Meanwhile in Burbank“ a vyjsť by mal v priebehu budúceho roka.

Švédi BLOODBATH zverejnili titulnú skladbu z ich chystaného štúdiového albumu „Grand Morbid Funeral“, ktorý vyjde 17. novembra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records. Spomínanú skladbu si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Spevák, gitarista, forntman a zakladateľ metalovej kapely STATIC – X, Wayne Static zomrel vo veku 48 rokov. Ako uvádzajú dostupné zdroje Wayne zomrel pokojne v spánku. Je známe, že Wayne mal veľké problémy s tvrdými drogami, no od roku 2009 bol frontman STATIC X „čistý“. Začala sa preto špekulovať o tom, že práve drogy boli príčinou Wayneovho úmrtia. OIficiálne zdroje to však vyvracajú. Každopádne ďalšia strata pre hudobný svet. R.I.P. Wayne.