NOVINKY OD AC/DC, ARCH ENEMY, SONATA ARCTICA A ĎALŠÍCH

AC/DC zverejnili novú skladbu. Novým členom ARCH ENEMY je Jeff Loomis (ex-NEVERMORE). Nové klipy nahrali SONATA ARCTICA a TRIPTYKON. BLIND GUARDIAN zverejnili trailer k novému albumu. SAXON zamieria v januári do štúdia.
Legendárna austrálska formácia AC/DC zverejnila novú skladbu s názvom „Rock or Bust“ z ich rovnomennej štúdiovej dosky, ktorá uzrie svetlo sveta už 2.decembra. Novú pieseň nájdete pod dnešnými novinkami.

V kapele ARCH ENEMY už nepôsobí gitarista Nick Cordle. Nahradí ho vskutku zvučné meno! Členom ARCH ENEMY sa stal Jeff Loomis (ex-NEVERMORE), ktorý bude debutovať s kapelou na ich nadchádzajúcom európskom turné, ktoré štartuje 26.novembra. Na zvyšných zastávkach ich práve prebiehajúceho amerického turné bude druhým gitaristom bývalý člen Christopher Amott.

Fínski metalisti SONATA ARCTICA natočili nový videoklip ku cover skladbe „I Cant Dance“ od GENESIS, ktorá je bonusovou piesňou na ich nanovo nahratom debute „Ecliptica – Revisited“. Videoklip nájdete nižšie.

Švajčiarske zoskupenie TRIPTYKON má nový videoklip ku skladbe s názvom „Tree of Suffocating Souls“ z ich aktuálnej a vysoko hodnotenej nahrávky „Melana Chasmata“. Klip režíroval, tak ako aj ostatné obrazové materiály tejto kapely, Philipp Hirsch. Nádete ho nižšie.

Ako viete aj z našej stránky, nemeckí bardi BLIND GUARDIAN, vydajú 30. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový štúdiový album „Beyond the Red Mirror“, ku ktorému teraz zverejnili trailer.

Britská heavy metalová legenda SAXON sa v januári odoberie do štúdia, aby nahrala nový album, ktorý by mal vyjsť koncom leta.