NOVÉ KLIPY OD AC/DC A PRIMORDIAL, LOCK UP MENIA VOKALISTU!

AC/DC a PRIMORDIAL majú nové klipy. AGNOSTIC FRONT mieria v decembri do štúdia. V LOCK UP došlo k zmene vokalistu! Česká kapela SEBASTIEN zverejnila live video z ich letného vystúpenia na Masters of Rock.
Ďalší videoklip natočili legendárni AC/DC! Ten je ku skladbe s názvom „Rock or Bust“ z ich chystanej rovnomennej štúdiovej nahrávky, ktorá vyjde 2.decembra. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nový videoklip majú aj Íri PRIMORDIAL. Alan a spol. ho natočili ku piesni „Babels Tower“, ktorá pochádza z ich čerstvej novinky „Where Greater Men Have Fallen“. Klip nájdete nižšie.

Hardcoreoví veteráni z New Yorku AGNOSTIC FRONT sa 5. decembra odoberú do štúdia Buzzbomb Souns Labs, aby nahrali svoj v poradí 11. štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom nového roka. O mix a mastering sa postará Paul Miner.

Grindcore all stars zoskupenie LOCK UP oznámilo, že spevák Tomas Lindberg u nich končí kvôli veľkej vyťaženosti s kapelou AT THE GATES. Na jeho miesto už aj našli druhého vokalistu, ktorým sa stal Kevin Sharp z dnes už neaktívnej úderky BRUTAL TRUTH! My ešte dodáme, že v nasledujúcich mesiacoch by sa mala kapela odobrať do štúdia, aby nahrala nový, zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. V súčasnosti sú v procese písania nového materiálu a takisto hľadajú label, pod ktorým by chceli v lete vydať spomínanú novinku.

Skupina SEBASTIEN právě zveřejňuje jedinečné live-video z letošního ročníku festivalu MASTERS OF ROCK! Jedná se o exkluzivní verzi skladby BLACK SABBATH, „Headless Cross“, zahranou v neopakovatelné sestavě: Tony Martin (ex-BLACK SABBATH) – zpěv, Roland Grapow (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN) – kytara, backing vocal, George Rain (SEBASTIEN) – kytara, Petri Kallio (SEBASTIEN) – baskytara, Pavel „Dvorkys“ Dvořák (SEBASTIEN, WARHAWK) – klávesy, Martin „Marthus“ Škaroupka (CRADLE OF FILTH, MASTERPLAN) – bicí. O mix a mastering živého záznamu se postaral sám Roland Grapow v Grapow Studios! Zde jsou také momentálně dokončovány práce na mixu druhého alba SEBASTIEN „Dark Chambers of Déja vu“, které – opět s několika světoznámými hosty – spatří světlo světa v roce 2015… Klip najdete níže.