BRUTAL ASSAULT HLÁSI NOVÉ KAPELY, SAXON S NOVOU POSILOU

Festival BRUTAL ASSAULT oznámil ďalšie nové kapely. ROB ZOMBIE vydá live CD. Legendy SAXON s novou posilou pre nadchádzajúce turné. Demonahrávka od IHATE dostupná k vypočutiu.
Organizátori festivalu BRUTAL ASSAULT potvrdili ďalšie zoskupenia pre jubilejný 20. ročník tohto obľúbeného festivalu vo vojenskej pevnosti Josefov. Konkrétne ide o tieto mená: legendárnych grinderov NAPALM DEATH, deathcoreových SUICIDE SILENCE a CARNIFEX, poľských grinderov SQUASH BOWELS, indických brutal death metalistov GUTSLIT, viking metalistov SKÁLMÖLD a dánskych BLOOD EAGLE.

ROB ZOMBIE
oznámil, že tento rok vyjde prostredníctvom vydavateľstva T-Boy Records jeho live CD s názvom „Spookshow International Live“, ktoré bude obsahovať 19 piesní vrátanie 2 cover skladieb, konkrétne „Blitzkrieg Bop“ od THE RAMONES a „Were An American Band“ od GRAND FUNK RAILROAD. Materiál na toto CD sa nahrával na viacerých koncertoch.

Legendárne britské zoskupenie SAXON naverbovalo za bubenícku sadu pre svoje nadchádzajúce turné, ktoré začne začiatkom februára, Svena Dirkschneidera (syn Uda Dirkschneidera). Dôvodom tohto záskoku je to, že bubeník Nigel Glockler musel v decembri podstúpiť operáciu po tom, čo utrpel mozgovú aneuryzmu (vypuklá, slabá oblasť v stene tepny, ktorá zásobuje mozog krvou) a ešte nie je na sto percent fit. Avšak na jednotlivých koncertoch bude prítomný a držitelia VIP vstupeniek sa s ním budú môcť stretnúť v rámci meet and greet.

Projekt IHATE, za ktorým stojí multiinštrumentalista Bob Taggett, sa prezentuje osem skladbovou demonahrávkou, ktorej súčasťou je aj špeciálny hosť Chris Barnes (SIX FEET UNDER, ex-CANNIBAL CORPSE). Spomínané demo si môžete vypočuť nižšie.