SATYRICON VYDAJÚ DVD, ENSIFERUM S KLIPOM, U.D.O. V MAJESTICU

Nóri SATYRICON v apríli vydajú DVD. Fíni ENSIFERUM zverejnili nový videoklip. Vypočujte si nanovo nahratý album „St. Anger“ od METALLICY. Máme pre vás aj ďalšiu koncertnú horúcu novinku, v Bratislave vystúpi v marci U.D.O..
Nórske zoskupenie SATYRICON oznámilo, že v apríli im vyjde nové CD/DVD „Live at the Opera“, ktoré bude obsahovať ich vystúpenie s Nórskou národnou operou, ktoré odohrali v septembri 2013. Pod dnešnými novinkami nájdete aj jeden z artworkov (dostupných bude viacero verzií).

Fínski metalisti ENSIFERUM natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „One Man Army“ z ich rovnomennej štúdiovej novinky, ktorá vyjde 23. februára prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records. Videoklip nájdete nižšie.

Chlapíci Daryl Gardner, Chris Grando (obaja z kapely GRACE THE SKIES) a Dave Cox z ADUST nanovo nahrali rozporuplný album „St. Anger“ od METALLICY. Že vám tieto mená až tak nič nevravia? Nevadí, vypočujte si ho pod novinkami a utvorte si o ňom obraz sami.

Nemecká heavy metalová formácia U.D.O. na čele s charizmatickým Udom Dirkschneiderom (ex-ACCEPT) vydá 23. januára nový album „Decadent“. Na jeho podporu sa vyberie na európske turné, ktoré vďaka agentúre Double Head Productions neminie ani Slovensko. V bratislavskom klube Majestic sa U.D.O. predstavia v nedeľu 8. marca. Vstupenky budú od 20 eur.