BOHATÉ SPRÁVY: MOONSPELL, SATYRICON, BENIGHTED A ĎALŠÍ

MOONSPELL prezradili dátum vydania novej nahrávky. SATYRICON a BENIGHTED vypustili ukážky z chystaných DVD. THE AGONIST s novým klipom. Festival FLESH PARTY Open Air láka na svoj druhý ročník zaujímavým line-upom. V CIRCLE II CIRCLE odchod bubeníka. HEIDEVOLK a BETWEEN THE BURIED AND ME pripravujú nové albumy. PSYCROPTIC zverejnili novú pieseň. FLESHLESS oznámili nový album. MORGOTH zverejnili nový song. Nová „superkapela“ MOTOR SISTER (Scott Ian z ANTHRAX) vydá debutový album.
Portugalskí dark metalisti MOONSPELL, zastrešený labelom Napalm Records, zverejnili dátum vydania ich nového albumu „Extinct“. Takže, fanúšikovia zapamätajte si dátum 6. marec 2015.

Nedávno sme vás informovali, že nórske zoskupenie SATYRICON vydá v apríli CD/DVD „Live at the Opera“, ktoré bude obsahovať ich vystúpenie s nórskou národnou operou, ktoré odohrali v septembri 2013. Práve z tohto DVD kapela zverejnila pieseň „Die by My Hand“, ktorú nájdete hneď pod správou.

Death/grinderi BENIGHTED zverejnili ukážku z ich chystaného CD/DVD „Brutalive the Sick“ a to v podobe skladby „Experience Your Flesh“. Vypočuť si ju môžete TU. Spomínané CD/DVD, ktoré sa nahrávalo 9. augusta 2014 na Sylak Open Air vo Francúzsku, vyjde 23. februára prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Kapela THE AGONIST natočila nový videoklip ku piesni „Gates of Horn and Ivory“, ktorá pochádza z ich novej štúdiovej nahrávky „Eye of Providence“. Tá vyjde 23. februára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Klip nájdete nižšie.

Festival so zameraním na brutal/death grindové kapely – FLESH PARTY, prebehne druhýkrát ako open air 19. až 20. júna 2015 v Seredi. Do dnešného dňa už potvrdil niekoľko zaujímavých zoskupení, tak si ich poďme predstaviť: ULTIMO MONDO CANNIBALE, GUTALAX, FLESHLESS, EPICARDIECTOMY, PROFANATION, BEHEADED, EPITOME, GRIDE, DEAD INFECTION, DEFEATED SANITY, SLAVEBREED… a ďalšie kapely ešte pribudnú. Pre aktuálne informácie sledujte našu stránku alebo facebookový profil festivalu.

Z kapely CIRCLE II CIRCLE odišiel bubeník Adam Sagan, dôvodom sú hudobné rozdiely. Kapela už našla za neho náhradu, avšak meno ešte neprezradila. Zatiaľ vieme len to, že nový bicmen je z Brazílie a figuruje už aj na novom albume, ktorého mix sa v týchto dňoch dokončuje.

Holandskí pagan/folk metalisti HEIDEVOLK oznámili, že 27. marca im prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records vyjde piaty štúdiový album s názvom „Velua“.

Američania BETWEEN THE BURIED AND ME začali s producentom Jamie Kingom nahrávať nový štúdiový album, ktorého vydanie je naplánované na leto prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Austrálska technical death metalová kapela PSYCROPTIC zverejnila nové lyric video ku piesni „The World Discarded“ z ich nového albumu „Psycroptic“. Ten uzrie svetlo sveta 10. marca a to prostredníctvom vydavateľstva Prosthetic Records. Lyric vide nájdete nižšie.

Českí death metalisti FLESHLESS vydajú 9. mája prostredníctvom vydavateľstva Metal Age Productions nový štúdiový album s názvom „Devoured Beyond Recongition“, ktorého artwork nájdete hneď nižšie. My ešte dodáme, že tento materiál vyjde aj na vinyle.

Nemeckí death metaloví veteráni MORGOTH zverejnili novú skladbu s názvom „Black Enemy“ z ich štúdiovej novinky „Ungod“, ktorá sa na pulty predajní dostane 30. marca prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Spomínanú skladbu si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Gitarsita Scott Ian (ANTHRAX), jeho žena Pearl Aday, bubeník John Tempesta (ex-EXODUS, ex-TESTAMENT), basák Joey Vera (FATES WARNING) a gitarista Jim Wilson (MOTHER SUPERIOR) spojili svoje sily a založili nový projekt MOTOR SISTER. Už 10. marca im vyjde prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records debutový album „Ride“, ktorý bude obsahovať 12 skladieb.