BOHATÉ NOVINKY: MARDUK, ENSLAVED, U.D.O., AGNOSTIC FRONT…

Švédi MARDUK sa prezentujú novým videoklipom. ENSLAVED zverejnili trailer na nový album. U.D.O. vypustili nový song. AGNOSTIC FRONT vydajú nový album. Festival BRUTAL ASSAULT potvrdil ďalšiu várku kapiel.  ROB ZOMBIE dokončil mix pripravovaného albumu. NADER SADEK zverejnili novú skladbu. GENERATION KILL spolupracujú na novom albume s hip hopovou ikonou. Ivan Babilonský (OBLITERATE) urobil hudbu k neoficiálnemu soundtracku známej knihy.
Švédski black metalisti MARDUK natočili nový videoklip ku piesni „Frontschwein“, ktorú nájdete na ich len nedávno vydanej rovnomennej novinke. Ćerstvý videoklip si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Nóri ENSLAVED zverejnili trailer na ich nový štúdiový album „In Times“, ktorý vyjde 6. marca prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínaný trailer, v ktorom si môžete pozrieť ako vznikal artwork novinky, nájdete nižšie.

Nemci U.D.O. zverejnili novú skladbu s názvom „Pain“, ktorá pochádza z ich chystaného štúdiového albumu „Decadent“, ten uzrie svetlo sveta 26. januára prostredníctvom vydavateľstva AFM Records. Skladba je nižšie.

Hardcoreové legendy z New Yorku – AGNOSTIC FRONT vydajú 4. apríla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records svoj v poradí jedenásty štúdiový album s názvom „The American Dream Died“. Album produkoval spevák kapely MADBALL Freddy Cricien, ktorý na ňom účinkuje aj ako hosť a okrem neho si na tejto nahrávke zahosťovali Toby Morse (H2O) a Lou Koller zo SICK OF IT ALL. O mix a mastering sa postaral Paul Miner (H2O, TERROR). Nižie nájdete aj artwork novinky.

Organizátori festivalu BRUTAL ASSAULT nás informujú o ďalších potvrdených kapelách pre jubilejný 20. ročník, ktorý sa uskutoční od 5. do 9.8. 2015 v známej vojenskej pevnosti Josefov. Z čerstvo potvrdených mien sa predstavia metalcoreoví HEAVEN SHALL BURN, švédski náladotvorcovia KATATONIA, industriálno-experimentálni MUSHROOMHEAD, death metalisti z Holandska ANTROPOMORPHIA, ich symphonic black metaloví krajania CARACH ANGREN, death metaloví DEMILICH z Fínska, ktorí pripravili retrospektívnu edíciu k dvadsiatemu výročiu vydania ich jediného albumu „Nesphite“. Ďalej sa premiérovo predstavia na festivaloch fínski doom metalisti KYPCK, post-rockovú shoegaze scénu prídu reprezentovať Nemci LANTLOS, poslednú trojicu tvorí crossover smečka z Brazílie RATOS DE PORAO, holandská goregrindová veselica RECTAL SMEGMA a drone metaloví SUNN O))).

ROB ZOMBIE prezradil, že s producentom Chrisom „Zeuss“ Harrisom práve dokončil finálny mix jeho novej, zatiaľ nepomenovanej štúdiovky, ktorá vyjde v priebehu tohto roka. Ako to už býva zvykom, samotný Rob sa vyjadril, že ide o jeho najlepší materiál vôbec.

Projekt NADER SADEK, v ktorom sa angažujú známi hudobníci, zverejnil skladbu „Descent“ (vypočuť si ju môžete TU) z nového EP „The Malefic: Chapter III“, ktoré vyjde spolu s časopisom TERRORIZER tento mesiac. Na spomínanej skladbe sa podieľali Andreas Kisser (SEPULTURA) a Martin Rygiel (ex-DECAPITATED).

Kapela GENERATION KILL s frontmanom Robom Dukesom (ex-EXODUS) si pozvala na nahrávanie nového albumu hip-hipovú ikonu Darryla „DMC“ McDanielsa. K tejto spolupráci došlo po tom ako kapela dala McDanielsovi ich zatiaľ posledné CD „Were All Gonna Die“ a ten po vypočutí tejto nahrávky okamžite kontaktoval kapelu s tým, že by chcel spolupracovať na niektorom z ich songov, čo sa za krátko zmenilo na spoluprácu na celom štúdiovom albume. Dátum vydania novinky ešte nebol stanovený.

Poznáte anglického spisovateľa Roberta Rankina a jeho knihu „Armageddon ako muzikál“? Práve vyšiel k tejto knihe neoficiálny soundtrack, ktorého existenciu posvätil aj samotný Rankin. S postavami ako Rex Mundi, Gloria Mundi, Rambo Bloodaxe & Deathblade Eric a ďalšími hrdinami Rankinových sci-fi paródií sa tak môžete už stretnúť aj v hudobnej oblasti. Hudobný materiál zložil, nahral a zmixoval Ivan Babilonský (OBLITERATE). Ukážku z tohto počinu nájdete nižšie.