BANSKOBYSTRICKÁ MELANCHÓLIA MENOM HECATE JE SPÄŤ!

Nakoľko spevák skupiny HECATE Mario Maslík je dlhodobo odcestovaný a kapela nestagnuje, ich rady na zatiaľ neurčitú dobu posilnil nový vokalista, Marek „Fajo“ Falat (ex-SURGICAL DISSECTION). To však nie sú všetky novinky z tábora tejto skupiny.
HECATE sa na pódia vracajú po 17-mesačnej koncertnej pauze a už sa nevedia dočkať. Kapela si pre vás pripravila moderný gothic metal s industrial podmazom, futuristické témy i prvky elektroniky. A to nie je všetko…

Inšpirovaní novými technológiami, prostredím a odlišným prístupom k tvorbe hudby vás môžeme uistiť, že hudobne nemáme obavy preskúmať nové hudobné cesty. Nápady, ktoré nebudú uznané zvyškom kapely použijem na vlastný hudobný projekt. Nechajme sa prekvapiť,“ prehlásil samotný Mario Maslík, ktorého spolupráca a členstvo v kapele naďalej trvá, hoci len na diaľku.

A ako sa jeho dočasný nástupca Fajo popasoval s melodickými skladbami z albumu „Programmed Earth“ ? Naživo si to budete môcť vypočuť už čoskoro v Banskej Bystrici. V piatok 20. februára sa predstavia HECATE v Klube 77 spolu s kapelami SNOVONNE a JTR SICKERT. 

Tlačová správa