NOVINKY Z TÁBOROV METALLICA, FAITH NO MORE A INÝCH

Legendárna METALLICA znovu vydá svoju raritnú demo nahrávku. Kapela FAITH NO MORE zverejnila nový singel a artwork chystaného albumu. STONE SOUR vydajú EP s cover skladbami. Deatheri GOD DETHRONED pracujú na novinke. Znovu aktívni COAL CHAMBER a old schoolová smečka GRUESOME zverejnili nové skladby.
METALLICA vydá na kazete a v limitovanej edícii 18. apríla (Record Store Day) svoju raritnú demo nahrávku „No Life Til Leather“ z roku 1982, kedy v kapele pôsobili ešte Dave Mustaine (gitara) a Ron McGovney (basgitara). Toto opätovné vydanie bude mať artwork od Larsa Ulricha z jeho vlastnej kópie tejto kazety a jeho rukopisom jednotlivých piesní. Pod novinkami si môžete pozrieť, ako bude kazeta vyzerať.

Američania FAITH NO MORE zverejnili nový singel s názvom „Superhero“ z ich očakávanej štúdiovej nahrávky „Sol Invictus“, ktorej artwork spolu so spomínaným singlom nájdete pod novinkami. Ešte dodáme, že nový album vyjde 17. mája prostredníctvom vydavateľstva Reclamation Recordings.

Formácia STONE SOUR vydá na Record Store Day 18. apríla nové EP „Meanwhile in Burbank…“, ktoré bude obsahovať cover skladby „Children of the Grave“ od BLACK SABBATH, „Creeping Death“ od METALLICY, „Love Gun“ od KISS, „Heading Out to the Highway“ od JUDAS PRIEST a „We Die Young“ od ALICE IN CHAINS.

Holandskí death metalisti GOD DETHRONED oznámili, že začali pracovať na novom štúdiovom albume, ktorý bude tvoriť tretiu a finálnu kapitolu o prvej svetovej vojne. Podľa vyjadrenia samotnej kapely, by nahrávanie mali dokončiť do konca roka.

Kapela COAL CHAMBER zverejnila novú pieseň „I.O.U. Nothing“ z ich comebackovej nahrávky „Rivals“, ktorá uzrie svetlo sveta 19. mája prostredníctvom labelu Napalm Records. Album sa nahrával v štúdiu Audiohammer s producentom Markom Lewisom. Spomínanú pieseň nájdete nižšie.

Old-school death metalový projekt Matta Harveyho (EXHUMED) GRUESOME sa prezentuje novou skladbou s názvom „Hideous“ z ich debutovej nahrávky „Savage Land“, ktorá vychádza 20. apríla prostredníctvom Relapse Records. Nová pieseň je nižšie.