BOHATÉ SPRÁVY OD SYBREED, MEKONG DELTA, ASPHYX A ĎALŠÍCH

The Rotted pripravujú nové EP, Nox Aurea sa upísali Napalm Records. Sybreed a Mekong Delta chystajú nové albumy. Heaven Shall Burn zverejnili ďalšiu skladbu z pripravovanej novinky. Asphyx nahrali dve nové skladby.
Britská punk metalová kapela The Rotted vstúpi v máji spoločne s producentom Jamesom Dunkleyom do štúdia. Tam budú spoločne pracovať na novom EP nazvanom Anarchogram. EP bude obsahovat dokopy 6 skladieb, z toho dve nové.

Švédska doom metalová kapela Nox Aurea podpísala zmluvu s rakúskym vydavateľstvom Napalm Records. Pod ich hlavičkou už v lete vyjde pripravovaná novinka Ascending In Triumph.

Tretí album švajčiarov Sybreed sa bude volať The Pulse of Awakening a vyjde v Amerike 13. júla prostredníctvom Listenable Records. Mix a mastering albumu si vzal na starosti Rhys Fulber (Fear Factory, Paradise Lost). Spev a bicie sa nahrávali Lausanne a gitary v Ženeve. Obal albumu namaľoval Seth zo Septic Flesh.

Nemci Heaven Shall Burn zverejnili na svojej Myspace (www.myspace.com/officialheavenshallburn) stránke ďalšiu skladbu z prirpavovaného albumu Invictus. Tou zverejnenou skladbou je Combat. Celý album vyjde v júni u Century Media.

Ďalší Nemci, tentokrát thrasheri Mekong Delta zverejnili podrobnosti ku chystanej novinke Wanderer On the Edge of Time, ktorý sa dostane do obchodov 10. júna. Obal navrhol Eliran kantor, ktorý už spolupracoval napríklad s Testamentom alebo aj Sigh a Gwar. Na novinku sa dostalo až 15 skladieb.Aj preto sa jedná o najrozsiahlejší album v kariére kapely.

Reformovaná holandská kapela Asphyx bola nedávno v štúdiu, aby nahrala nové dve piesne. We Doom You To Death,sa objaví na splitku s kapelou Hooded Menance. Kapela o nej hovorí, že je ťažká doomová a na druhej strane aj poriadne heavy. No a druhá skladba je cover piesne Bestial Vomit od kapely Majesty z roku 1988.