DANZIG VENOVAL SKLADBU ZOSNULÉMU STEELEOVI

Dnes sa dozviete aktualizácie o zdravotnom stave Bretta Michaelsa. Ďalej aj to, že Danzig zaspieval počas svojho vystúpenia úplne novú skladbu. Informovať vás budeme aj o novom projekte Ruined Soul, na ktorom účinkuje viacero zaujímavých mien a prezradíme, že blackáči Setherial pripravujú nový album.

Včera sme vás informovali o kritickom zdravotnom stave speváka Poison Bretta Michaelsa. Dnes sa na jeho webových stránkach objavili aktualizácie o jeho zdravotnom stave. Michaels ostáva aj naďalej v kritickom stave. Nachádza sa na JIS-ke, kde má 2 hodinovú zdravotnú starostlivosť. V najbližšej dobe by testami mali zistiť zdroj krvácanie do mozgu. Všetci dúfame, že sa Brett dá dokopy a všetky životne dôležité funkcie sa dajú do normálu. Držíme palce!

Na sobotňajšom koncerte kapely Danzig vo Phoenixe odznela úplne nová skladba, ktorú frontman Glenn venoval nedávno zosnulému priateľovi Petrovi Steeleovi.Okrem toho má po dlhých šiestich rokov vyjsť v júni nový album Danzig, ktorý sa bude volať Deth Red Sabaoth. Či sa na ňom bude nachádzať aj skladba venvaná frontmanovi Type O Negative nie je známe. Spomínanú skladbu nahral jeden fanúšik a môžete si ju pozrieť TU.

 

Členovia Stratovarius, Wolf, Scar Symmetry a Nightrage sú hosťami na debutovom albume švédskeho projektu Ruined Soul, ktorý sa volá My Dying Day. Ten vyšiel 23. apríla prostredníctvom Suicide Records. Album vznikal pod dohľadom Johnnyho Johanssona a vošlo sa naň 10 skladieb. Podľa vyjadrení členov projektu ide o rýchly a tvrdý melodický metal. Obálku k My Dying Day namaľoval Gustavo Sazes (Arch Enemy, Dream Evil, Nightrage…).

Blackmetalovej formácii Setherial vyjde v júni pod hlavičkou regain records už šiesty album nazvaný Ekpyrosis. Titulnú skladbu A World In Hell si mlžete vyočuť na Myspace stránke vydavateľstva.