NOVINKY Z TÁBOROV TWISTED SISTER, FORBIDDEN A STONE SOUR

Legendárna kapela Twisted Sister oznámila naozaj nečakanú správu. Dozviete sa aj podrobnosti o pripravovanej novinke znovuzrodených thrasherov Forbidden. Podľa neoficiálnych správ sa zdravotný stav speváka Poison rapídne zlepšil. Corey Taylor prezradil krátke informácie o chystanej novinke Stone Sour.
Veľmi zaujímavá a nečakaná správa prišla od legendárnej kapely Twisted Sister. Gitarista Jay Jay French vyhlásil, že Twisted Sister už nikdy neodohrá žiadne turné. "Každý rok sa ma ľudia a pýtajú a ja sa každý rok zahrabem do matematiky. A matematika nedáva zmysel. Z toho mi vychádza, že turné taktiež nemá zmysel. Je to len neuveriteľná strata peňazí a ja nemám rád straty peňazí." Vskutku nečakaná správa a najmä v dnešnej dobe, kedy kapely žijú najmä z koncertovania.

Znovuzrodená americká thrashová úderka Forbidden pokračuje v prácach na novom albume Omega Wave, ktorý vyjde po dlhých trinástich rokoch od ich poslednej nahrávky Green. Novinka sa nahráva v Kalifornii v Sonic Room/Audio Voyage Studios, pod producentskou taktovou gitaristu a textára Forbidden Craiga Locicera a Tima Narducciho a album zmixuje Sean Beavan (Slayer, Marylin Manson, Nine Inch Nails). Cover k novej dosky namaľuje Kent Mathieu (Exodus, Autopsy).

Podľa neoficiálnych správ sa má spevák kapely Poison už oveľa lepšie. Bretta Michaelsa vraj prepustili z nemocnice vo Phoenixe do domáceho ošetrenia, kde sa bude venovať rehabilitácii. Treba si však počkať na oficiálnu správu, ktorá túto radostnú zvesť potvrdí.

Kapela Coreyho Taylora zo Slipknotu Stone Sour oznámila názov tretieho radového albumu. Novinka sa bude teda volať Audio Secrecy. Kapela má v pláne prezentovať nové skladby na letných vystúpeniach. Oficiálny dátum vydania zatiaľ nie je známy. O albume čo, to prezradil aj samotný Taylor: "Audio Secrecy zhrňuje všetko čo chceme, po čom túžime,  a všetko začo budeme bojovať," prezradil líder Stone Sour a pokračoval: "Novinka je metalová, rocková, tvrdá, pomalá, mäkká, rýchla, horká, krásna a čo je, ale najdôležitejšie je reálna."