LIMP BIZKIT ZRUŠILI LETNÉ VYSTÚPENIA

Nemecká kapela Accept venovala jeden zo svojich najväčších hitov zosnulému Diovi. Limp Bizkit zrušili letné vystúpenia. Blaze Bayley je momentálne bez bubeníka. Rocková legenda Rush vydáva 1. júna nový singel. 

Reformovaná nemecká heavy metalová legenda Accept venovala svoj klasický song Balls To the Wall na včerajšom koncerte v Štokholme nedávno zosnulému Ronniemu Jamesovi Diovi. Na javisku spevák Mark Tornillo povedal toto: "Táto skladba patrí hrdinovi všetkých čias, pánovi Ronniemu Jamesovi Diovi."

Limp Bizkit zrušili svoje letné festivalové vystúpenia. Miesto nich sa na jeseň predstavia v menších kluboch. Podľa slov lídra kapely Freda Dursta sa Limp Bizkit necítia ako veľká kapela a viac im vyhovuje hrať v menších kluboch. Európske turné týchto matadorov sa našťastie nemení. Začne 24. augusta a skončí 9. októbra.

Z kapely bývalého speváka Iron Maiden Blaze Bayleyho odišiel bubeník Larry Patterson. Dôvody jeho odchodu sú osobného a súkromného charakteru. V podstate ako vždy, pri odchode nejakého člena z kapely.

Z tábora kanadskej rockovej legendy Rush, prišli zaujímavé správy.  Kapele vyjde 1. júna singel Caravan. Skladba bude k dispozícii aj na serveri Amazon.com. Kapela prezradila, že v súčasnosti má hotových už 6 nových skladieb. O novom albume nevraveli nič, ale všetko tomu nasvedčuje, že v blízkej dobe bude aj ten.