ALICE IN CHAINS VYRAZIA NA ZAUJÍMAVÉ TURNÉ

Tasmánska formácia Psycroptic začala pravovať na novom albume. Češi Morgue Son zverejnili prostredníctvom svojho Myspace profilu novú skladbu. Alice In Chains vás pozvú na ich nové turné. Talianom Secret Sphere vyjde v lete šiesty album Archetype.
Technicko-deathová formácia Psycroptic, ktorá pochádza z exotickej Tasmánie usilovne pracuje na nástupcovi predošlého albumu Ob(Servant). Kapela začala pravoať na zatiaľ bezmennom materiály hneď ako sa vrátila z úspešného turné po Amerike s kapelami Nile, Ex Deo, Keep of Kalessin a Pathology. Novinka bude v poradí piatym albumom Psycroptic a vyjde u Nuclear Blast. Na názov a dátum vydania si však budeme musieť ešte chvíľu počkať. 

Česká kapela Morgue Son z Havlíčkovho Borda dokončila práce na novom albume. Teraz prostredníctvom svojho Myspace profilu (www.myspace.com/morgueson) zverejnili skladbu z prirpavovaného albumu. Presnejšie ide o skladbu Decadence.

Legendárna kapela Alice In Chains sa chystá swpoločne s Mastodon a Deftones na spoločné turné nazvané BlackDiamondSkye. Alice In Chains zverejnili video pozdrav, alebo ak chcete pozvánku na toto turné, ktorú si môžete pozrieť TU.

Talianom Secret Sphere, ktorí sú známi v našich končinách najmä vďaka februárovým koncertom s Gamma Ray a Freedom Call, vyšiel 21. apríla na Japonskom trhu v poradí šiesty album Archetype. Kapela pracovala na novom albume od decembra minulého roka. produkciu si vzali na starosti gitarista Aldo Lonobile a Federico Pennazzato. Novinka bude obsahovať 10 power metalových skladieb. Archetype vyjde v Európe a v ostatných častiach sveta toto leto prostredníctvom vydavateľstva Dockyard 1. Obal k Archetype je pod novinkami.