ATHEIST SA CHYSTAJÚ NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM PO 17 ROKOCH

Dnes sú novinky naozaj bohaté. Mekong Delta a Grave zverejnili ukážky na svojich Myspace profiloch. Tarja zverejnila video upútavku k novému albumu. Dnešné vystúpenie Fear Factory v USA budete môcť sledovať v priamom prenose. Legendárna kapela Atheist sa chystá nahrávať nový album po 17 rokoch.
Legendárna nemecká progressive thrashová kapela Mekong Delta zverejnila na svojom Myspace profile www.myspace.com/mekongdeltaband ukážky z nového albumu Wanderer on the Edge of Time, ktorý vyjde 10. júna prostredníctvom Aaarrg Records. Na novinku sa dostalo až 15 skladieb. Artwork si vzal na starosti Eliran Kantor a ten si môžete pozrieť pod novinkami.

Fínska diva Tarja Turunen zverejnila na Youtube upútavku k novému albumu What Lies Beneath, ktorú si môžete pozrieť TU.

TheRaveLive.com pripravil pre fanúšikov Fear Factory naozaj lahôdku. Dnes v noci o 0:30 nášho času budete môcť sledovať priamy prenos z koncertu Prong a Fear Factory na http://webcast.therave.com Fear Factory sa momentálne nachádzajú na americkom turné Fear Campaign Tour, kde prezentujú svoj najnovší album Mechanize. Tí nedočkavci, ktorí nevydržia do festivalu Brutal Assault, kde vystúpia Fear factory až dvakrát si môžu teda dnes pozrieť ako to kapela rozbalí v Amerike.  

Štokholmská deathová formácia Grave zverejnila svoje nové skladby na svojom Myspace profle www.myspace.com/gravespace. Nový album sa bude volať Burial Grown a oficiálne vyjde 14. júna prostredníctvom Regain Recors. Fanúšikovia Grave sa môžu tešiť na 9 zbrusu nových skladieb.

Americkí metaloví veteráni Atheist oznámili, že 5. júla chcú začať nahrávať nový, v poradí štvrtý album. Domkonca to bude ich prvý nový album po 17 rokoch. Album by mali však vydať až niekedy na konci roka 2011 a potom by sa mali vydať na veľké svetové turné na jeho podporu.