DORO VYDÁ KONCERTNÉ DVD, VORTEX U BORKNAGAR

Doro Pesch vydá koncertné dvoj DVD. Bývalý člen Dimmu Borgir I.S.C. Vortex sa vracia do Borknagar. Neuraxis momentálne nahrávajú nový album. Demonical zverejnili nový videoklip, ktorý si môžete pozrieť prostredníctvom nášho webu.

Metalová kráľovná Doro Pesch podpísala zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast, ktoré jej vydá dvoj DVD a CD nazvané 25 Years In Rock. Záznam na DVD bude z výročného koncertu v nemeckom Dussledorfe.

Bývalýá člen Dimmu Borgir basák a vokalista I.S.C. Vortex, vlastným menom Simen Hestnaes sa vracia späť do kapely Borknagar. V Borknagar už pôsobil v minulosti, presnejšie od roku 1997 do roku 2000. Obe strany sa zatiaľ dohodli na výpomoci za v podobe odohratia turné k aktuálnemu albumu Universal.

Kanaďania Neuraxis sa momentálne nachádzajú v štúdiu Wild, kde zajtra začnú s nahrávaním nového albumu. Na novinke spolupracujú s Chrisom Donaldsonom, ktorý dokončil bcie a celkový zvuk. Kapela si spoluprácu s ním pochvaľuje a nevie vynachváliť akustiku štúdia. Zatiaľ nie je známe, kedy vyjde v poradí šiesty album Neuraxis.

Švédski deatheri Demonical natočili videoklip ku skladbe Baptized In Fire zo stále aktuálneho albumu Hellsworn. Klip režíroval Costin Chioreanu a môžete si ho pozrieť pod dnešnými novinkami.