SERJ TANKIAN A TARJA S NOVÝMI SINGLAMI

Serj Tankian predstavil prvý singel z nového albumu, Tarja Turunen tak spraví v júly. Katakalysm natáčajú nový videoklip a Slayer od fanúšikov žiada fotky z kina.

Spevák kapely System Of A Down Serj Tankian má v pláne vydať jeho druhý album s názvom Impact Harmonies 7. septembra. Rozhodol sa však, že svojim fanúšikom hodí prvú návnadu už teraz v podobe zverejnenia prvého singla z novinky. Singel má názov Borders Are a záujemcovia si ho môžu vypočuť na Serjovej web stránke. Podmienkou je registrácia e-mailovej adresy.

Nový album a aj nový singel pre svojich fanúšikov pripravuje aj ľadová kráľovná z Fínska, Tarja Turunen. Nasledovník jej prvého albumu My Winter Storm sa bude volať What Lies Beneath a prvý singel Falling Awake 19. júla vďaka Spinefarm Records v exkluzívnej tisíc kusovej edícii v podobe desať palcových vinylových platní. Netradičný nosič a limitovaná edícia zaručujú, že pre fanúšikov pôjde o unikátny zberateľský artikel. Nový album What Lies Beneath bude verejnosti sprístupnený 3. septembra, jeho vydaniu predchádzať zverejnenie ďalšieho singlu (tentokrát aj s videoklipom) Until My Last Breath. Stane sa tak 16. augusta. Na novom albume okrem iných hosťuje aj spevák americkej formácie All That Remains Phil Labonte. Upútavku na nový album si môžete pozrieť na konci dnešných noviniek.

Na novom materiáli usilovne pracujú aj kanadskí death metalisti Katakalysm. 13. augusta uzrie svetlo sveta vďaka vydavateľskému obrovi Nuclear Blast ich v poradí už jedenásty štúdiový album Heaven´s Venom. Hudobníci sa rozhodli, že do vydania albumu nebudú zaháľať a stihnú ešte natočiť videoklip k prvému singlu z nového albumu s názvom Push The Venom. Natáčanie sa začne v júly pod vedením Ivana Colica. Ak by ste chceli hudobníkov vidieť pri natáčaní nového videoklipu, budete si to musieť namieriť do srbského Belehradu.

Zaujímavá prosba prišla z tábora amerických trash metalových legiend Slayer. Keďže 22. júna bol v kinách po celom svete (vrátane Slovenska) premietaný koncert štyroch kapiel pod názvom Big Four (Anthrax, Megadeth, Slayer a Metallica) v rámci festivalu Sonisphere v bulharskej Sofii, členovia kapely Slayer sa rozhodli požiadať fanúšikov o zaslanie komentárov a postrehov z tohto "kino koncertu". Fanúšikovia môžu poslať aj fotografie, ktoré vznikli v kinách počas koncertu. Na zaslanie fotografií slúži táto sekcia na ich oficiálnej stránke.

Na záver ponúkame už spomínanú upútavku na nový album Tarji Turunen What Lies Beneath.