Manifest of Brutality V.: Headlinerom večera v Banskej Bystrici budú Poliaci RADOGOST

ABSTRACT Management uvádza ďalšiu časť svojho metalového manifestu, na ktorom je pre vás pripravená nielen brutalita, ale aj melodika, atmosféra, blasfémia a v neposlednom rade návrat do časov pohanských. Manifest of Brutality V. už v máji.

MANIFEST OF BRUTALITY V.

RADOGOST (Pol) – pagan folk metal
F.O.B. (Cze) – metalcore/modern hardcore
ANGERSEED (Hun) – brutal death metal
ANTIGOD (Cze) – death/thrash metal
PSEUDOSAPIENS (Sk) – melodic death metal

Piatok 22.5.2015, Banská Bystrica – RC Tartaros

Štart: 19:00, vstupné: 6 eur

radogost-promo-photo

RADOGOST

RADOGOST
Headlinerom večera bude táto skvelá formácia z poľského mesta Brenna. RADOGOST majú na svojom konte kopec skvelých skladieb, ktoré nám predvedú na Manifeste a určite odznie aj ich megafolkmetal hit „Watra“!

F.O.B.
Z južných Čiech dorazí dávka moderného, tvrdšieho metalcore, kde nechýba melodika i umné striedanie clean a harsh vokálov.

ANGERSEED
Z maďarského Debrecenu sa po dlhej dobe vracia brutal deathová zbesilosť, ktorú vedie mimoriadne činný Peter D. Maniak. Smrtiaci growl a blastbeaty sú samozrejmosť!

ANTIGOD
O dominancii českých kapiel tu svedčí aj pomerne nová, no o to skúsenejšia partia old-schoolovo ladených death/thrasherov. Podpora cirkvi je absolútne neprípustná!

PSEUDOSAPIENS
Ako domáci support sa predvedie Falusoid (o.i. GAZDASGRIND) a jeho melodická krv z Revúcej. Príjemný začiatok, dokonca v slovenčine.

manifest-of-brutality-V-ok

Plagát ku akcii

Tlačová správa