ACCEPT sú v skvelej forme, dokázali to v Brazílii: Na Slovensku spolu s UNISONIC už o mesiac!

Jeden z prvých veľkých koncertov na banskobystrickom amfiteátri sa nezadržateľne blíži. Už na konci mája sa v srdci Slovenska predstavia ACCEPT a UNISONIC. A nielen oni.

Organizátori koncertu, agentúra EPG oznámili, že okrem hlavných hviezd štvrtkového večera (28.5.2015), teda skupín ACCEPT a UNISONIC, sa slovenským fanúšikom predstaví aj ruská kapela RED´S COOL. Ako domáci support sa predstavia dve slovenské formácie, ktoré si zahrali už aj na legendárnom Wackene (ako víťazi súťaže Wacken Metal Battle Slovakia), teda MIDNIGHT SCREAM z Veľkého Krtíša a ANSTRATUS z Banskej Bystrice.

Dnes vás však ideme ešte viac navnadiť na túto nevšednú akciu. Hlavné hviezdy tohto večera dokázali aj po personálnych zmenách (Hermana Franka nahradil Uwe Lulis a Stefana Schwarzmanna zas Christopher Williams) fanúšikom poriadnu šou.

accept-monsters-of-rock

ACCEPT počas koncertu na Monsters of Rock

Po vystúpení ACCEPT na brazílskom Monsters Of Rock, kde hrali aj také veľké mená ako Ozzy Osbourne, KISS, JUDAS PRIEST či MANOWAR, je jasné že aj veličiny z Nemecka neboli na festivale len do počtu. Po minuloročnom futbalovom svetovom šampionáte Nemecko opäť dostalo Brazíliu na kolená. Tentoraz sa o to postarala svojim koncertom kapela ACCEPT.

EPG vám teda už 28.5.2015 na Slovensko neprinesie len 60, ale rovno 100 minút neopakovateľného heavy metalu v podaní týchto matadorov. A to samozrejme nie je všetko. Na Monsters of Rock si zahrali aj UNISONIC, ktorí v Európe v kombinácii s ACCEPT v tomto roku vystúpia iba na Slovensku! Ako je iste jasné, ani UNISONIC neostali svojim brazílskym fanúšikom nič dlžní.

Organizátori preto odkazujú, neváhajte s kúpou lístkov, tento koncert bude stáť zato! A pozor, cena lístka sa zvyšuje už od 1. mája.

accept-nightwish-epg-letak

Dve najbližšie megaakcie pod taktovkou EPG

Tlačová správa