Urpín Fest 2015: Dva dni plné dobrej muziky, headlinermi TŘI SESTRY, MELECHESH a ABORYM

Začiatok júla bude v Banskej Bystrici patriť 2. ročníku dvojdňového festivalu Urpín Fest, ktorého heslo je hudbou proti násiliu a netolerantnosti. Tentokrát sa festival uskutoční na dvoch miestach. Prvý deň si na svoje prídu vyznávači klubovej scény, druhý deň bude open air.

Urpín Fest 2015 sa uskutoční 3. – 4. júla v Banskej Bystrici a Kováčovej pri Zvolene. Festival sa orientuje na podporu lokálnych a začínajúcich kapiel z banskobystrického kraja. Tieto mladé kapely budú mať možnosť si zahrať popri známych hudobný menách zo Slovenska, Čiech, ale aj celého sveta.

melechesh-2015

MELECHESH

Prvý deň (piatok) sa odohrá v banskobystrickom klube Tartaros. Už teraz sa môžete tešiť na zvučné mená. V Tartarose sa predstavia oriental black metaloví MELECHESH, Taliani ABORYM, Maďari SEAR BLISS, folk metaloví Poliaci NETHERFELL, Mexičania ARMADA, či českí deatheri LIQUID SPACE 9. Samozrejme, že priestor dostanú aj slovenské kapely. Fanúšikom sa predvedú ABSTRACT, ATTACK OF RAGE,  OBLITERATE a DEAD GARDEN.

Urpín Fest sa v sobotu presunie pod holé nebo do neďalekého autokempingu v Kováčovej pri Zvolene, ktorý je v blízkosti Holiday Parku Kováčová. Ťahákom sobotňajšieho programu bude bezpochyby česká legenda TŘI SESTRY a česko-americký punkrock obohatený o gajdy PIPES AND PINT´S. Okrem toho sa môžete tešiť na známe slovenské zoskupenia ako KONFLIKT, HASIACI PRÍSTROJ,  KARPINA, ABBA, HOSPITAL BUKRA, SITŇAN, LIQUID BOOGIE ROLL, ŠHT, CASCABEL. To však nie je všetko.

Organizátori podujatia z OZ Urpín dali priestor aj metalovým kapelám. V Kováčovej sa predstavia aj košickí power metalisti RAVENCLAW, Bystričania MARIACHUANA, progresívni CALIBER X a TRITTOR.

urpin-fest-2015-logo

Logo festivalu

Prinášame vám aj prehľad cien lístkov na túto akciu. V máji bude stáť lístok na oba dni 30 eur. Na piatok 20 a na sobotu 17 €. V júni bude stáť dvojdňový lístok taktiež 30 eur, mení sa však cena jednodňových. Na piatok vás vstupenka vyjde na 22 eur, na sobotu 18 eur. Samozrejme, že lístky sa budú dať zohnať aj na mieste. Na oba dni 30 €, na piatok zaplatíte 25 eur a na sobotu 20 €. Deti vysoké do 100 centimetrov v sprievode rodiča budú mať vstup zdarma.

Lístky zakúpite v Banskej Bystrici (RC Tartaros, Tirish Pub, Hard Shop na Dolnej ulici), vo Zvolene (Total Music na Námestí SNP) alebo v Brezne (1. Dart Club). Je tu aj možnosť zaslania na dobierku. Pre viac informácií píšte na info@tartaros.sk.

Neváhajte a odštartujte letné prázdniny práve na Urpín Feste!

urpin-fest-2015-partneri-2

Plagát Urpín Festu 2015

Tlačová správa