Stret skúsenosti s mladíckou dravosťou: Do Tartarosu prídu známe i menej známe mená

V Banskej Bystrici sa v polovici mája spoja skúsení harcovníci s mladou a nádejnou hudobníckou krvou. Tartaros bude hostiť zaujímavý koncert. Ťahákom piatkového večera budú SUNITY a MIDNIGHT SCREAM, ale pozor nenechajte si ujsť ani mladé a nádejné kapelky zo Zvolena.

SUNITY (Sk)
MIDNIGHT SCREAM (Sk)
LABURNUM DIVER (Sk)
PLASTERY (Sk)
COMMUNITY OF FOOLS (Sk)

Piatok 15.5.2015, Banská Bystrica – RC Tartaros

Štart: 19:30

SUNITY
(Skoro) domáci odrastení všehochuť metalisti s rockovou vášňou sú zároveň hostitelia večera. Donesú nové aj staré pestré pesničky a možno aj nových členov-nečlenov…  V Tartarose v podstate začínali a teraz keď on znovu začína prídu zas sa s ním a s vami privítať .

MIDNIGHT SCREAM (Veľký Krtíš)
Možno najpočtivejšia metalová kapela na Slovensku s vyzretou muzikou, štúdiovým zvukom a profi zohratosťou. Nie veľmi často koncertujú v našich ťahoch a ich chytľavý mix US power metalu a thrashu nenchá chladného nikoho, kto rozumie tvrdšej muzike. Že v roku 2013 hrali na najväčšom metalovom festivale na svete – Wackene asi nebude náhoda…

LABURNUM DIVER (Zvolen)
Nová zvolenská krv so správne vypečenými bustrami a hormónmi ako sa patrí tentokrát (možno naposledy?!) ako inštrumentálny band naseká ostré riffy, hrmotavé bubny, melodické sóla a podfarbí ich originálnymi klávesmi. A pohľad na ich krásne vlasy ako z reklamy (na dokonalý headbang) je zahrnutý v cene vstupného.

PLASTERY (Zvolen)
Podladený, zlovestný a strašidelný death metal staršieho strihu nesie v sebe určité paralely s vyššie zmienenou kapelkou, lenže nástrojový lós dopadol tentokráť ináč:) Pozor, v tejto šou sa bude krochkať!

COMMUNITY OF FOOLS (Zvolen)
Komunita hlupákov je mladá nádejná kapela, z ktorej ide neodolateľná kombinácia násťročnej nevinnosti a hudobného neskazeného nadšenia. Hrajú ale vôbec nie hlúpo, dievča spieva o život a chalani v hobľovaní vôbec nezaostávajú. Naozaj sú nebezpeční!

sunity-midnight-scream-bb-maj-2015-plagat

Plagát ku akcii

Tlačová správa