Druhé pokračovanie Flesh Party pod holým nebom: Kompletný line-up festivalu

V strede júna sa môžete tešiť na druhé open air pokračovanie kultovej akcie Flesh Party. Čaká nás až 31 brutálnych a šialených kapiel počas dvoch dní na skvelom a odľahlom mieste, v Kempingu Sereď!

LINE-UP: NADER SADEK (Egy/Usa), ULTIMO MONDO CANNIBALE (It), GUINEAPIG (It), DEFEATED SANITY (Ger), FLESHLESS (Cze), EPICARDIECTOMY (Cze), BEHEADED (Mal), SLAVEBREED (Gre), SII TAISHOGUN (Aut), GUTALAX (Cze), BANISHER (Pol), GRIDE (Cze), ATTACK OF RAGE (Cze), EPITOME (Pol), NECROSIS (Gbr), SUBURBAN TERRORIST (Sk) a ďalší…

Piatok, sobota 19. – 20.6.2015, Sereď – Kemp Sereď

Vstupné: 20 € (predpredaj – Pre zakúpenie vstupenky je potrebné zaslať e-mail na fleshpartyfestival@gmail.com s uvedením počtu vstupeniek, mena, na ktoré ich chcete rezervovať),  25 € (na mieste)

Vstupenka na 1 deň: 15 €

flesh-party-open-air-2

Flesh Party

Hlavné kormidlo bude patriť formácii NADER SADEK. Ide o kapelu, neznámeho Egypťana, ktorý povoláva samé zvučné mená do svojich radov. Na Fleshku sa sním ukáže Hannes Grossmann (ex-OBSCURA, ex-NECROPHAGIST), Seth Van de Loo (CENTURIAN, SEVERE TORTURE) a Orestis Nalmpantis (CUSTOM MADE NOISE).

Pôjde o výnimočný koncert, keďže ich živé vystúpenie videlo len pár jedincov a v rámci strednej Európy sa prvýkrát ukážu práve u nás! Okrem NADER SADEK nás čaká celá plejáda toho najlepšieho z našej aj českej scény a kopec zahraničných hostí, kde jedno zvučnejšie a nechutnejšie meno strieda druhé! Pripravte si masky, veselú náladu, chuť pre poriadnu hudobnú brutalitu a vidíme sa v Seredi!

Stručné informácie:
Za 2 dni viac ako 30 kapiel, kemping zdarma – otvorený už od štvrtka popoludnia, parkovanie zdarma – priamo v kempe, deti do 12 rokov majú vstup zdarma, bazén s toboganom, predaj cd, lp, tričiek, mikín atď, stánky s jedlom (mäso/vegán), čapované pivo za 1,10 €.

Vzdialenosť od Serede:
-Viedeň – 140 km, Brno – 190 km, Budapešť – 170 km, Bratislava – 60 km

Adresa: Starý Most, Sereď/Camping,

FB event

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

flesh-party-open-air-2-na-vysku

Plagát Flesh Party

Tlačová správa