Ďalší exkluzívny hosť: V Banskej Bystrici spolu s ACCEPT a UNISONIC aj MASTERPLAN!

Agentúra EPG pripravila fanúšikom metalovej muziky malý, ale príjemný šok. Už aj tak silnú zostavu kapiel ACCEPT a UNISONIC doplní na koncerte v Banskej Bystrici ďalšia nemecká formácia. A nie hocijaká.

Rockovo-metalový sviatok, teda silnú nemeckú dvojicu ACCEPT a UNISONIC, ktorá sa predstaví v Banskej Bystrici už 28. mája, takmer na poslednú chvíľu posilní ešte jeden špeciálny hosť. „Na prekvapenie fanúšikov, a určite aj na veľké potešenie, s radosťou oznamujeme, že členom silného nemeckého trojzáprahu sa stávajú MASTERPLAN,“ s radosťou oznámil Ján Poliak z EPG.

masterplan-2013-1

Aktuálna zostava MASTERPLAN

Skupina MASTERPLAN sa dostala do povedomia fanúšikov už pred vydaním svojho debutu „Masterplan“ z roku 2003 a táto nahrávka sa stala najpredávanejším rockovým a metalovým debutom v tom roku v Európe. Dôvod bol jednoduchý. Za kapelou stáli muzikanti Roland Grapow a Uli Kusch z HELLOWEENU, ktorí v podstate aj kvôli tomuto projektu prišli o miesto práve v legendárnych tekviciach.

Moderný heavy metal, skvelé skladby, vražedný zvuk nahrávky a technicky dokonale zahraný album, posilnený silným hlasom Jorna Landeho, ihneď u fanúšikov zabodoval. A predošlé pôsobisko muselo pomôcť k tomu, že MASTERPLAN zakotvili ihneď medzi metalovými hviezdami ako all stars zoskupenie.

Po albumoch „Aeronautics“ (2005),  „MK II“ (2007), „Time To Be King“ (2010) a „Novum Initium“ (2013) kapela pracuje na ďalšom štúdiovom záreze, medzičasom pripravila DVD záznam z koncertu z nemeckého festivalu WACKEN a koncom mája zahrá svojim slovenským fanúšikov špeciálny „best of“ set práve s hviezdami ACCEPT a kolegami UNISONIC.

Aktuálne v zostave MASTERPLAN pôsobia: Roland Grapow – gitara a sprievodný spev, Rick Altzi – spev, Axel Mackenrott – klávesy, Jari Kainulainen – basgitara a Martin Škaroupka – bicie.

Svoje posledné koncerty na Slovensku odohrali MASTERPLAN v októbri 2013 v Košiciach a Bratislave, preto je logické, že sa po viac ako roku a pol predstavia práve v Banskej Bystrici.

Bonusom pre fanúšikov bude aj to, že cena vstupenky sa pridaním MASTERPLAN nezmení a ostáva na májovej predpredajovej cene! A nezabudnite, že sa ešte môžete tešiť aj na nakeply RED´S COOL, ANSTRATUS a MIDNIGHT SCREAM.

Preto, kto si vo štvrtok 28. mája vyrazí do Banskej Bystrice, mal by si predĺžiť víkend o nasledujúci piatok, lebo takýto zážitok sa len tak skoro nezopakuje. „Predstava, že by s UNISONIC staré skladby zmieňovaných HELLOWEEN zahral aj Roland Grapow, je splneným snom každého fanúšika a inde na svete táto šanca ani nebude,“ povedal Ján Poliak.

A čo sa týka strednej a východnej Európy, pôjde o jediný koncert MASTERPLAN v roku 2015. Vstupenky sú k dostaniu v sieti Ticketportal.

accept-unisonic-masterplan-final

Plagát už aj s MASTERPLAN

Tlačová správa