CRADLE OF FILTH natočili nový videoklip, klipom sa prezentujú aj COAL CHAMBER

S klipmi sa tentokrát roztrhlo vrece. Nové natočili CRADLE OF FILTH, COAL CHAMBER, CANCER BATS, WE BUTTER THE BREAD WITH BUTTER a  IWRESTLEDABEARONCE. Novinky aj od DAGOBA, MYSTERIOUS ECLIPSE a ABOMINABLE PUTRIDITY.

cradle-of-filth-2015

CRADLE OF FILTH

Anglickí upíri CRADLE OF FILTH sa prezentujú novým obrazovým materiálom, ktorý im režíroval Sam Scott-Hunter. Videoklip je ku piesni „Right Wing of the Garden Triptych“. Spomínanú pieseň nájdete na ich chystanom štúdiovom albume „Hammer of the Witches“, ktorého vydanie je naplánované na júl tohto roka prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Znovuaktívna kapela COAL CHAMBER na čele s Dez Fafarom natočila nový videoklip ku skladbe s názvom „I.O.U. Nothing“. Pieseň pochádza z ich comebackovej nahrávky „Rivals“, ktorá vyjde 22. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Kanadské zoskupenie CANCER BATS má nový klip k songu „True Zero“ z ich čerstvej albumovej novinky „Searching for Zero“, ktorá vyšla v marci prostredníctvom Metal Blade Records.

Takisto aj nemeckí deathcoreisti WE BUTTER THE BREAD WITH BUTTER majú nový klip, ktorý je ku piesni „Berlin, Berlin!“ z ich novej štúdiovky „Wieder Geil!“, ktorá vyjde 22. mája prostredníctvom AFM Records.

A nakoniec s novým klipom vyrukovala aj metalcoreová kapela IWRESTLEDABEARONCE, konkrétne ku piesni „Gift of Death“. Skladbu nájdete na ich novom albume „Hail Mary“, ktorý vyjde 16. júna prostredníctvom vydavateľstva Artery Recordings.

Francúzi DAGOBA zverejnili lyric video ku skladbe s názvom „The Sunset Curse“, ktorú nájdete na ich novom, v poradí šiestom štúdiovom albume „Tales of the Black Dawn“. Ten sa na pulty predajní dostane 22. júna prostredníctvom labelu Verycords.

Slovenská metalová kapela MYSTERIOUS ECLIPSE z Nového Mesta nad Váhom má nového bubeníka. Stal sa ním Roman Bugy Hercegh (ex-CRANIUM) zo Senice. Fanúšikovia ho už mohli vidieť na miniturné v Trnave, Bratislave a v Seredi.

Ruská brutal death metalová formácia ABOMINABLE PUTRIDITY sa upísala vydavateľstvu Unique Leader Records, ktorý im znovu vydá zatiaľ posledný štúdiový album „The Anomalies of Artificial Origin“. A samozrejme, že pod ich značkou vyjde aj chystaný nový album. Kapela už začala proces písania nového materiálu s tým, že ešte tento rok by mali zavítať do nahrávacieho štúdia a v budúcom roku by mal momentálne ešte nepomenovaný nový album uzrieť svetlo sveta.