SABATON ZVEREJNILI TRAILER K NOVÉMU KLIPU

Dnes si môžete pozrieť trailer k novému klipu Sabaton. Dozviete sa podrobnosti o novom živom CD Anneke van Giersbergen a nakoniec vám prezradíme, čo za špecialitku chystajú Rhapsody of Fire.
Sabaton zverejnili trailer k ich novému klipu na skladbu Uprising z nového albumu The Coat of Arms. Klip sa natáčal vo Varšave a slúži ako hold pre tých, ktorí stratili svoje životy počas povstania v hlavnom meste Poľska v roku 1944. Trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Holandská speváčka Anneke van Giersbergen stanovila dátum vydania jej živáka Live In Europe na 15. októbra. Väčšina skladieb, ktoré budú na albume, nahrala ešte na jar 2010 na turné vo Francúzsku a Španielsku. Podľa slov Erika-Jana Dodda, zvujkového inžiniera sa podarila skvelá atmosféra z koncertov preniesť aj na album.

Rhapsody of Fire pripravujú na 15. októbra vydanie nového albumu s názvom The Cold Embrace of Fear – A Dark Romantic Symphony. Podľa slov Luca Turriliho toto bude špeciálne CD, na ktorom nájdeme 35 minútovú skladbu rozdelenú do 7 stôp.