Podrobnosti o novinke FEAR FACTORY, čoskoro sa dočkáme nových albumov aj od SOILWORK a NILE

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY zverejnila artwork nového albumu. Švédi SOILWORK, egyptológovia NILE a death metalisti JUNGLE ROT vydajú nové albumy. Thrasheri BATTLECROSS chystajú novinku taktiež.

fear-factory-2015-bell-cazares

Dino Cazares a Burton C. Bell z FEAR FACTORY

Kapela FEAR FACTORY vydá 7. augusta prostredníctvom labelu Nuclear Blast Entertainment svoj nový album „Genexus“, ktorého artwork skupina odhalila pred metalovým svetom. Jeho autorom je Anthony Clarkson. My ešte dodáme, že nový album produkoval spolu s gitaristom Dinom Cazaresom a spevákom Burtonom C. Bellom ich dlhoročný spolupracovník Rhys Fulber. O mix sa postaral Andy Sneap a bicie party na nahrávke si vzal na starosti ako hosťujúci člen Mike Heller z MALIGNANCY.

fear-factory-genexus

FEAR FACTORY – Genexus

Švédi SOILWORK oznámili, že 28. augusta im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde desiaty štúdiový album „The Ride Majestic“. Jubilejnú nahrávku produkoval aj mixoval Jens Bogren. Nižšie nájdete aj jej artwork.

soilwork-the-ride-majestic

SOILWORK – The Ride Majestic

Death metaloví egyptológovia NILE sa v týchto dňoch nachádzajú v štúdiu s Neil Kernonom, s ktorým mixujú ich nový album „What Should Not Be Unearthed“. Jeho vydanie je naplánované na 28. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records. O artwork sa postaral Michal „Xaay“ Loranc. Ešte pripomíname, že NILE vyrazia koncom augusta spolu so SUFFOCATION na európske turné a 27. septembra zavítajú aj do Košíc.

nile-what-should-not-be-unleashed

NILE – What Should Not Be Unearthed

Deatheri JUNGLE ROT vydajú 30. júna nový, v poradí deviaty štúdiový album s názvom „Order Shall Prevail“, na ktorom hosťuje aj Max Cavalera (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY), konkrétne v piesni „Fight Where You Stand“. Nižšie si môžete vypočuť skladbu „Paralyzed Prey“. Spomínaná novinka vyjde u Victory Records.

jungle-rot-order-shall-prevail

JUNGLE ROT – Order Shall Prevail

Americká thrash metalová kapela BATTLECROSS vydá 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový štúdiový album nazvaný „Rise to Power“. Nahrávku produkoval Jason Suecof a o mix a mastering sa postaral Mark Lewis. Nižšie nájdete aj ukážku v podobe skladby „Not Your Slave“.