FEAR FACTORY PREŽILI POŽIAR TOURBUSU

Po koncerte v anglickom Sheffielde zachvátil plný tourbus ľudí požiar. V autobuse sa nachádzali aj členovia Fear Factory, ktorí spolu s celou posádkou autobusu unikli smrtiacim plameňom len o kúsok. Ďalej sa dozviete, názov nového albumu Dimmu Borgir a môžete si k nemu pozrieť aj artwork k nemu. Slash vydá v Austrálii svoj aktuálny album, ktorý bude obohatený o tri skladby a DVD.
Fear Factory unikli tragédii len tesne. Po ich koncerte, počas anglického turné ich tourbus zachvátil požiar. Oheň údajne vznikol zo zadného kolesa a postupne sa začal šíriť. Komentár k celej udalosti poskytol Dino Cazares: „Práve sme dokončili show pred vypredanou Sheffieldskou halou a boli sme na ceste do Londýna. Všetci sme v tom čase spali. Okolo 3:30 si vodič autobusu všimol dym z pravého zadného kolesa. Autobus zastavil, vyskočil von a snažil sa požiar uhasiť, no plamene boli už príliš veľké. Všetci sme sa prebudili nato ako kričí, aby sme vstávali a rýchlo opustili autobus. Každý zobral svoje veci a utekal von. Stáli sme na kraji diaľnice až kým si niekto nevšimol, že vnútri je ešte jeden človek. Jeden náš dobrý priateľ bežal pre neho, zobudil ho a odvliekol von. Našťastie len pár minút pred tým, ako požiar zachvátil celý autobus. Niektorí z nás stratili peňaženky alebo aj počítače, ale to nie je dôležité v porovnaní s našimi životmi,“ povzdychol si gitarista Fear Factory a pokračoval: „Trvalo asi iba polhodinu pokým zhorel celý tourbus. Polícia a hasiči, prišli už neskoro. Nás previezli potom do blízkeho hotela. Z tourbusu ostal len kovový rám…“ Kapela mala naozaj obrovské šťastie! My môžeme byť radi, že to dopadlo takto a pomaly sa už môžeme tešiť na ich dve vystúpenia na Brutal Assaulte.

Deviaty album Dimmu Borgir ponesie názov Abrahadabra a vyjde 27. septembra prostredníctvom Nuclear Blast. Novinka bude obsahovať desať skladieb. Artwork k novému albumu Dimmu Borgir nájdete pod dnešnými novinkami. Kapela v súčasnosti robí aj nové promo fotky. 

Slash vydá v Austrálii a Novom Zeleánde 13. augusta svoj najnovší album Slash Deluxe Edition. Okrem piesní na klasickom albume bude verzia Deluxe Edition obsahovať aj tri bonusové skladby a DVD. Pôjde o dve skladby z éry Guns N Roses Paradise City (feat. Fergie a Cypress Hill) a Sweet Child O Mine (akustická verzia feat. Myles Kennedy). Tou treťou bude Back From Cali. DVD bude obsahovať zábery z nahrávania albumu a videoklipy. Celková dĺžka DVD bude 52 minút.