Zahrajú najväčšie hity: FAITH NO MORE už o týždeň v Bratislave!

Kultová kapela FAITH NO MORE sa do Bratislavy vráti presne po 22 rokoch a privezie všetky veľké hity. Už o týždeň – v stredu 10. júna – zaznejú v bratislavskej Aegon Arene kúsky ako „Evidence“, „Epic“, „Ashes to Ashes“, „Easy“, „Digging the Grave“ či „Midlife Crisis“.

Chýbať nebudú nové pesničky z vynikajúceho albumu „Sol Invictus“, ktorý vydala skupina len nedávno: „Motherfucker“, „Matador“, „Superhero“. Rocková akcia sezóny sľubuje dokopy vyše troch hodín hudby o čo sa postarajú aj špeciálni hostia: americká skupina RED FANG a domáca partička MOFOKILLER. Vstupenky sa predávajú exkluzívne v sieti Eventim.sk.

faith-no-more-2015-1

FAITH NO MORE

Vystúpenie FAITH NO MORE v amfiteátri na Búdkovej ceste v Bratislave v roku 1993 bola takmer revolučná udalosť v životoch celej jednej generácie. Koncertný návrat preto znamená veľmi veľa. FAITH NO MORE účinkujú na koncertoch v zostave Mike Patton, Bill Gould, Roddy Bottum, Mike Bordin a Jon Hudson. Aktuálna nahrávka „Sol Invictus“ je ich siedmy radový album a prvá regulérna nahrávka od roku 1997, kedy uzrel svetlo sveta „Album of the year“ s fotografiou T.G. Masaryka na obale. Partia muzikantov si následne dopriala oddych na niekoľko rokov, aby sa v roku 2009 vrátili v životnej forme.

Lístky na koncert FAITH NO MORE v Bratislave sa predávajú exkluzívne v sieti Eventim. Lístky na státie stoja 59,- eur, VIP vstupenky 159,- eur. V cene VIP vstupenky získa návštevník sedenie v exkluzívnej lóži, nápoje, teplý aj studený bufet počas celého podujatia. Vstupenky na klasické sedenie sú už vypredané. Miestom konania je Aegon Arena (bývalé NTC) v Bratislave.

Vstupenky

Oficiálny facebook Octopus Promotion

Tlačová správa