KONTROVERZNÝ VIDEOKLIP BEHEMOTHU

Poľskí Behemoth natočili nový kontroverzný videoklip. Americkí Antagonist sprístupnili celý nový album na internete. Spevák Gotthard Steve Lee mal autonehodu.
Predvčerom sme vás informovali, že líder poľskej death metalovej skupiny Behemoth Adam "Nergal" Darski bol hospitalizovaný v nemocnici. Ani táto nepríjemná udalosť ale nezmenila plány kapely so zverejnením nového videoklipu. Tentokrát sa vlastného videoklipu dočkala skladba Alas The Lord Is Upon Me z posledného albumu Behemothu Evangelion. Ako je už u tejto poľskej formácie zvykom, nejde len tak o obyčajné video a už teraz si môžeme byť istí, že vyvolá veľké kontroverzie nielen v katolíckom Poľsku. Vo videoklipe kapela opäť útočí na cirkev a zábery sú naozaj šokujúce. My vám na konci tohto článku prinášame cenzurovanú verziu videoklipu. Necenzurovanú verziu si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Americká formácia Antagonist sprístupnila na tejto stránke stream celého nového albumu World In Decline. Tento názov albumu nie je ani zďaleka náhodný. Podľa speváka a gitaristu Carolosa Garciu sa album World In Decline sústreďuje na úpadok ľudstva v dôsledku sebectva, ignorácie a lakomosti. Nový album sa oficiálne začne predávať 17. augusta pod hlavičkou Prosthetic Records.

Spevák švajčiarskej hard rockovej formácie Gotthard Steve Lee zverejnil vyhlásenie, v ktorom oboznamuje verejnosť o tom, že v sobotu sa stal aktérom škaredej dopravnej nehody keď sa vracal z výletu v Taliansku. Steve ubezpečil fanúšikov, že je v poriadku čo zdôvodnil tým, že má asi veľmi dobrého rockového strážneho anjela.