NOVÝ MATERIÁL OD RAUNCHY, KATAKALYSM A TRISTANIE

Skupiny Raunchy a Katakalysm predstavili nové videoklipy z pripravovaných albumov. Novinku bez videoklipu z očakávaného albumu zverejnila aj dánska formácia Raunchy.
Dnešné novinky začíname v tábore dánskych metalistov Raunchy. Ako sme vás už informovali, ich pripravovaný album bude niesť názov A Discord Electric, bude na ňom dvanásť skladieb a vďaka vydavateľstvu Lifeforce Records vo väčšine európskych krajín výjde 11. októbra. Úvodným singlom pripravovaného albumu sa stala skladba Shake Your Grave, ktorú sa hudobníci rozhodli sprístupniť na vypočutie na MySpace stránke kapely.

Zvyšné novinky sa týkajú nových videoklipov. Tým prvým je video nórskych gotikov Tristania. Aj táto formácia pripravuje nový albu, ktorý bude niesť názov Rubicon a postupne výjde celosvetovo koncom augusta (vo väčšine krajín Európy sa tak stane v predposledný augustový deň). Spomedzi jedenástich skladieb si ako prvý singel kapela vybrala úvodnú skladbu na albume Year Of The Rat, ku ktorej hneď natočili aj videoklip. Na pripomenutie ešte doplníme, že Tristania sa čoskoro objaví aj na Slovensku, presnejšie 17. októbra v bratislavskom Randal Clube.

Druhý videoklip je z dielne kanadskej formácie Katakalysm. O ich pripravovanom albume Heaven´s Venom sme vás informovali už niekoľkokrát. Tentokrát prišiel čas na ich nový videoklip. U kanaďanov vyberali spomedzi desiatich skladieb a voľba padla skladbu Push The Venom. Nový album Heaven´s Venom vychádza v Európe práve dnes prostredníctvom Napalm Records. Videoklip si môžete pozrieť o pár riadkov nižšie.