BIOHAZARD PREZRADILI PODROBNOSTI Z NAHRÁVANIA NOVÉHO ALBUMU

Biohazard zverejnili podrobnosti z nahrávania nového albumu. Pozrieť si môžete nový klip od Brutal Truth. Anaal Nathrakh sa cez európske turné predstavia aj v Nitre. Atheist vydajú v novembri nový album. Omnium Gatherum opustil gitarista.
Legendy hc Biohazard usilovne pracujú na novom albume. Hudbu majú hotovú na 80 % a na 40 % sú hotové texty. Na novinke Biohazard spolupracujú s producentom Tobym Wrightom, teda tým človekom, ktorý s nimi spolupracoval zatiaľ na ich poslednom albume Means To An End. Podľa slov speváka a basistu Evana Seinfelda bude nový materiál veľkým a škaredým dielom s prvkami metalu a hardcore-u, vyšperkované melodickými pasážmi, ktoré kapela nikdy predtým nepoužila. Sám Seinfeld prirovnal novinku k albumom Urban Discipline (1991) a State of the World Address (1994).

Ďalšia legenda, aj keď z iného žánru, tentokrát Brutal Truth zverejnili zbrusu nový videoklip ku skladbe Get A Therapist…Spare the World. Klip režíroval Tyson Montrucchio, ktorý s kapelou pracoval aj na videu ku skladbe Sugardaddy. Get A Therapist…Spare the World nájdete pod dnešnými novinkami.

Britská extrémna kapela Anaal Nathrakh sa chystá na jeseň na európske turné, ktoré začne 10. septembra vo Švajčiarsku a skončí 6. novembra v domácom meste Leeds. Potešujúca správa je taká, že sa kapela predstaví 30. septembra v Nitre. Sledujte našu stránku aj naďalej, pretože o tomto koncerte vás budeme informovať podrobnejšie.

Znovuzrodená americká kapela Atheist plánuje vydať v poradí štvrtý album s názvom Jupiter, ktorý vyjde v novembri prostredníctvom Season of Mist. Novinka bola nahrávaná v Atlante s inžinierom Mattom Washburnom a mix mal na starosti Jason Suecof (Trivium, Chimaira, DevilDriver). Na novinku sa zmestilo 8 nových skladieb.

Fínov Omnium Gatherum opustil po 13 rokoch gitarista Harri Pikka. Podľa vyhlásenia kapely, samotný členovia nevedia príčinu tohto Pikkovho rozhodnutia. Pri dokončovaní 5. albumu pomôže kapele live gitarista Joonas Koto (Malpractice, Ex-To/Die/For).