Množstvo nových informácií: MOTÖRHEAD, SEPULTURA, FEAR FACTORY alebo MESHUGGAH

Legendy MOTÖRHEAD zverejnili novú skladbu. SEPULTURA sa prezentuje lyric videom. FEAR FACTORY zverejnili teaser na nový album. Novinky aj od MESHUGGAH, AGNOSTIC FRONT, GOJIRA, IWRESTLEDABEARONCE a THE BLACK DAHLIA MURDER.

Motorhead-band-rock-wallpaper

MOTÖRHEAD

O albumovej novinke MOTÖRHEAD sme už písali. V týchto dňoch Lemmyho družina zverejnila novú skladbu s názvom „Thunder & Lightning“, ktorú si vypočuť môžete na TOMTO ODKAZE. Spomínaná pieseň pochádza z ich chystanej štúdiovej novinky „Bad Magic“, ktorá vyjde 28. augusta prostredníctvom labelu UDR Music.

SEPULTURA zverejnila lyric video k novej skladbe „Under My Skin“ z ich pred pár dňami vydaného, rovnomenného singla, ktorý kapela vydala na sedempalcovom vinyle ako oslavu 30 rokov existencie skupiny. B-strana obsahuje live verziu piesne „Kairos“. Artwork singla tvoria tetovania fanúšikov s motívmi SEPULTURY a tie, ktoré sa nedostali naň sa nachádzajú práve v spomínanom videu.

Industrial metalová kapela FEAR FACTORY zverejnila oficiálny teaser na nový album „Genexus“, ktorý uzrie svetlo sveta 7. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. Na pozadí teaseru hrá ukážka z novej skladby „Protomech“.

V jednom z nedávnych rozhovorov prezradil gitarista kapely MESHUGGAH, Marten Hagström, že po odohraní naplánovaných koncertov na letných festivaloch, sa pustia do písania nového materiálu. Začiatkom budúceho roka by chceli nový album začať nahrávať.

Hardcoroví veteráni AGNOSTIC FRONT majú nový obrazový materiál k songu s názvom „Old New York“, ktorý nájdete na ich aktuálnej doske „The American Dream Died“. Ide už o tretí klip z ich aktuálnej štúdiovky. A ako sme spomínali v recenzii, ide o novú hymnu týchto legiend.

Francúzska formácia GOJIRA chystá nový album. Bubeník kapely Mario Duplantier prezradil, že bicie sú nahraté, väčšina gitár taktiež, na sú momentálne basgitara a vokály. Nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album by mal vyjsť začiatkom budúceho roka.

Metalcorová kapela IWRESTLEDABEARONCE natočila nový videoklip ku piesni „Green Eyes“ z ich novej štúdiovej nahrávky „Hail Mary“, ktorá vyjde 16. júna prostredníctvom Artery Recordings.

Americká formácia THE BLACK DAHLIA MURDER vydá 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový štúdiový album s názvom „Abysmal“. Nižšie nájdete aj artwork novej nahrávky.

the-black-dahlia-murder-abysmal

THE BLACK DAHLIA MURDER – Abysmal