Exkluzívne video: Marco Hietala z NIGHTWISH zdraví všetkých slovenských fanúšikov

Vo viacerých z vás ešte istotne doznieva fantastický koncert NIGHTWISH a SABATON v Banskej Bystrici. Naša redakcia sa stretla s Marcom Hietalom, ktorý nezabudol ani na slovenských fanúšikov.

Vďaka agentúre EPG mohol náš portál Valhalla.sk urobiť exkluzívny rozhovor s jedným členom NIGHTWISH pred ich banskobystrickým koncertom. Napokon nám to vyšlo na Marca Hietalu. Skôr ako vám na našich stránkach prinesieme toto interview, trošku vás navnadíme krátkym videom.

nightwish-bb-amfik-2015-14

Marco v akcii počas nedeľňajšieho koncertu

Rozhovor bol časovo obmedzený, ale aj napriek tomu sme prebrali viacero zaujímavých tém. Jednou z nich bola aj ako si spomína na koncert na amfíku v Banskej Bystrici z roku 2003. „Pamätám si, že vtedy to bol ešte starý amfík. Bola to výborná šou, to mi utkvelo najviac v pamäti. Ľudia boli skvelí…,“ tak znel úvod Hietalovej odpovede.

nightwish-interview-marco-valhalla-3

Marco Hietala počas interview s nami

Viac už v tomto momente ale prezrádzať nejdeme. Marcovi sme položili aj otázku, či verí v Boha alebo v čo verí, taktiež napríklad aj či je ešte v kontakte s Tarjou alebo Anette. Samozrejme tých otázok bolo omnoho viac. Už čoskoro si budete môcť prečítať kompletný rozhovor. Zatiaľ si pozrite jeho odkaz, pre vás.

Marco Hietala je vskutku milý a ústretový človek, ktorý si váži svojich fanúšikov. Svedčí o tom aj jeho pozdrav pre všetkých fanúšikov pod Tatrami. A Marco nevynechal ani náš portál.

 Foto: Lady mObscene