COREY TAYLOR VYDÁ BIOGRAFIU, DIMMU BORGIR S NOVÝM KLIPOM

Corey Taylor zo Slipknotu a Stone Sour vydá biografiu. Beneath the Massacre a Holy Grail zas nové albumy. Dimmu Borgir natočili nový videoklip.

Frontman Slipknotu a Stone Sour Corey Taylor vydá knihu s názvom Seven Deadly Sins, ktorá vyjde 1. marca 2011. Kniha je Taylorovým príbehom od počiatkov Slipknot a fanúšikovia sa v nej dozvedia aj pikantné podrobnosti zo zákulisia jeho života. Obrázok titulky nájdete pod dnešnými novinkami.

Montrealskí technickí deatheri Beneath the Massacre vydajú 14. septembra nové EP s názvom Maare Noire, ktoré sa na pulty obchodov dostane vďaka Prosthetic Records. Na Maare Noire bude 5 skladieb a celková stopáž bude niečo viac ako 12 minút. V histórii kapely ide o druhé EP.

Americkí thrasheri Holy Grail sa chystajú vydať debutový materiál Crisis In Utopia. Debut produkoval Danny Lohner (Nine Inch Nails, A Perfect Circle). Novinka vyjde 26. októbra prostredníctvom Prosthetic Records.

Dimmu Borgir natočili nový videoklip z nadchádzajúcej dosky Abrahadabra. Voľba padla na skladbu The Gateways. V skladbe nájdeme prvky power metalu a dokonca aj gothic metalu. Videoklip však stojí za vzhliadnutie.